Sari la conținut

Ascundem copiii de societate fiindcă au păduchi?

Zilele trecute am fost prins în febra discuțiilor despre păduchi la copii și adulți. Am ascultat diverse experiențe ale oamenilor de pe lângă mine, iar asta m-a făcut să caut pe internet ca să descopăr ce soluții mai folosesc părinții zilelor noastre pentru păduchi. Nu mică mi-a fost mirarea să aflu că mulți încă își dau copiii cu gaz în cap, îi tund sau evită să vorbească despre acest subiect „rușinos” . Oameni buni, suntem în anul 2017…

Recent am avut o filmare pentru un proiect televizat. Iar în pauza de prânz m-am trezit în mijlocul unei discuții foarte interesante despre… păduchi.

Majoritatea celor din echipa de filmare era formată din părinți. Și cum era chiar prima zi de școală, probabil că era inevitabil să se vorbească despre asta. Nici nu mai știu cum s-a declanșat discuția. Dar cert este că deja era în plină desfășurare atunci când am intrat și eu în horă.

►Citeşte şi Cum iti scapi copilul de paduchi

Una dintre actrițe povestea cum a fost cu fiicele ei în vacanță în Grecia, iar acolo doar una dintre fete s-a pricopsit cu păduchi. Cea mică i-a semnalat faptul că o mănâncă scalpul, dar fiindcă erau în vacanță la mare, mama și-a închipuit că e vorba despre senzația creată de apă și nisip. Nu s-a gândit nicio secundă la faptul că ar fi vorba de altceva. Întoarse acasă, după o baie zdravănă care să îndepărteze „nisipul”, părinții și-au dat seama că fiica lor are, de fapt, păduchi. După ce au încercat cu o singură soluție din comerț care nu părea să funcționeze, au îndepărtat problema cu gaz.

(…)

Citeşte mai mult pe daddycool.ro
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!