Sari la conținut

Au suferit un teribil accident de maşină. Mesajul mamei, prin care speră să îi trezească pe toţi părinţii la realitate

Părinţii, mai ales proaspeţii părinţi, trăiesc într-un haos total. Timpul mult prea scurt şi problemele mult prea multe îi determină adesea să aleagă drumul cel mai scurt în rezolvarea problemelor, dând uitării calea cea mai sigură, chiar fără să realizeze.

Jenna Casado Rarberman, din Pennsylvania, a transmit un mesaj pe cât de emoţionant, pe atât de înfiorător, părinţilor din lumea întreagă care, în ritmul alert al fiecărei zile, pleacă la drum cu copiii fără să monteze scaunul de maşină.

►Citeşte şi Cum transporți copilul cu mașina? Scaune auto potrivite vârstei

Jenna a trecut printr-un accident de maşină care s-ar fi putut dovedit tragic, dacă micuţii ei de 6 săptămâni, respectiv doi ani, nu ar fi fost puşi în scaunul special de maşină. Cei trei erau la doar câteva străzi distanţă de casă, când o maşină i-a izbit cu viteză.

Nu sunt dintre acelea care îşi postează întâmplările personale pe Facebook, dar… DE-ASTA trebuie să vă puneţi întotdeauna copiii în scaunul auto DE FIECARE DATĂ. Chiar şi atunci când ţipă că centurile sunt prea strâmte. Chiar şi atunci când se vaită că stau inconfortabil. Oprisem să cumpăr lapte în drumul nostru de la grădiniţă spre casă, eram la câteva minute de casă… Când o maşină a intrat în noi. Da, nu te gândeşti niciodată că ţi s-ar putea întâmpla întocmai ţie… Copiii mei au scăpat cu doar câteva zgârieturi, dar paramedicii m-au asigurat că lucrurile ar fi stat cu totul altfel, dacă nu mi-aş fi luat cele două minute să mă asigur că i-am pus bine în scaun. Eu voi fi bine, copiii mei vor fi bine, iar orice altceva… poate fi înlocuit. Îi mulţumesc Domnului că suntem în viaţă!, a scris Jenna pe pagina ei de Facebook, în descrierea imaginii cu ajutorul căreia speră să trezească toţi părinţii la realitate.

► Citeşte şi Scaunul auto pentru copii nu este o fiță!

Mesajul a devenit viral în scurt timp, spre surprinderea lui Jenna. Acesta ar trebui reţinut de toţi părinţii, mai ales în contextul în care drumurile din România nu sunt, nici pe departe, cele mai sigure din lume..


 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!