Sari la conținut

Bumbacul organic, oul de ciocolată şi pufuleţii

Da, încă mai sunt cozi la supermarket, că să vedeţi. Şi ce să fac şi eu la o astfel de coadă, dacă sunt singură şi nu am pe cine cicăli?  Îmi plimb privirea pe colegii mei de coadă, îi ascult, mă inspir sau mă minunez, după caz. Cum a fost în weekendul în care am bătut niţel Buzăul cu părinţii şi cu socrii. Armata de părinţi era cu fetele, iar eu mă inspiram prin supermarket. Că tot întreabă oamenii de unde se inspiră bloggerii. Aşa am aflat care e treaba cu bumbacul organic, oul de ciocolată şi pufuleţii. A, nu ştiţi? Păi e poveste, nu glumă!

Bumbacul organic, oul de ciocolată şi pufuleţii

În faţa mea, la coadă, 2 mame, cu 2 copii frumoşi. Aşa drag îmi e de ei, cum îi văd lipiţi că lemurienii de mamele lor! Iar de ele, sufletele dragi, nici nu mai zic. Le simt cât sunt de obosite şi încercate, pe toate planurile. Cu toate acestea, multe dintre ele nu se plâng. Doar cearcănele le trădează. Dar să revenim, în faţa mea, cele 2 mame se conversau. Nu le-am ascultat de la început, captivată de pruncii simpatici, care îmi zâmbeau din faţă. Dar la un moment dat mă atrage ceva şi prind frânturi de discuţie:

– Am fost la H&M şi am luat câteva hăinuţe, dar body-uri nu am găsit! zice una dintre mame.
– Serios? Cum aşa? Ei au mereu body-uri, poate nu au băgat marfă! se miră interlocutoarea ei.
– A, păi nu îmi plac mie body-urile lor, că nu sunt din bumbac organic! îi răspunde prietena ei.

►Citeşte şi Mamă, tată, aţi înnebunit cu mâncarea voastră?!

Mă uit admirativ la femeia asta, mi se pare super tare. Mă simt ruşinată, eu însămi caut că body-urile să fie 100% din bumbac, însă nu am picat în boala asta a bumbacului organic, din mai multe motive. Ce să mai discutăm, eşti tare, măi mami! Şi uite aşa, când mă gândeam eu la cât de tari şi de atente sunt femeile când vine vorba de copii, nu ştiu cine mă pune, că îmi picară ochii pe banda unde îşi pusese femeia cumpărăturile. A căzut cerul pe mine!

Ce târguieli făcuse mama care vorbea despre bumbac organic

Credeam că visez. Am trecut de la extaz la agonie. Pe banda de la casă, femeia care îmi încântase urechile cu 2 minute în urmă, cea care vorbea despre body-uri din bumbac organic, punea nici mai mult, nici mai puţin decât: un OU DE CIOCOLATĂ, din acela cu surprize şi o PUNGĂ DE PUFULEŢI!

(...)

Citeşte mai mult pe florinabadea.ro
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!