Sari la conținut

Cele mai colorate evenimente pentru copii, de 1 iunie, din Bucureşti şi nu numai

Se apropie Ziua Internaţională a Copiilor şi, odată cu ea, vine şi o avalanşă de activităţi şi evenimente pentru copii. Le-am strâns la un loc pentru tine pe cele mai importante dintre ele şi te invităm să petreci 1 Iunie în atmosferă de petrecere!

Iată ce evenimente se organizează în Bucureşti şi în împrejurimi:

Bucureşti

Festivalul Opera Copiilor, un eveniment de basm la care copiii, împreună cu părinții sunt așteptați între 29 mai, până pe  3 iunie cu distracție, spectacole, ateliere și foarte multe surprize. Evenimentele vor avea la Opera Comică pentru Copii, în ambele curţi interioare, dar şi sub podul Grant.

Cei mici se vor putea distra în voie la piscina cu bile și la Aventura Park, cu o tiroliană de 50 de metri, perete de escaladă, 4 tobogane gonflabile și un balon cu aer cald.

În afara activităților sportive, copiii sunt așteptați și cu jocuri, concursuri și campionate de oratorie, de șah, Kendama, Quoridor sau King Domino, ateliere de pictură și desen.

Opera Comică pentru copii a pregătit și două expoziții interactive. În interiorul instituției se află mai multe acvarii cu pești exotici, iar pe acoperiș este amenajată o expoziție cu fluturi vii. Tot de pe acoperiș, vizitatorii vor putea să privească cerul și stelele cu ajutorul telescoapelor profesionale.

În cadrul Festivalului Opera Copiilor  va fi deschis și un târg educațional, cu peste 50 de expozanți

În fiecare zi, copiii vor putea asculta povești citite de artiști renumiți, printre care soprana Felicia Filip, campioana olimpică, mondială și europeană la spadă Loredana Dinu și dirijorul Corului Național de Cameră „Madrigal-Marin Constantin”, Anna Ungureanu. Lor li se vor alătura solistele Margareta Pâslaru, Paula Seling, Lucia și Teodora Buciu, jurnalistele Larisa Popa și Cristina Herea, actrițele Marcela Motoc și Camelia Varga și solistul Fang Shuang. Poveștile vor fi citite într-un spațiu prietenos, amenajat în Curtea Medievală.

Citeşte mai multe despre evenimentele de la Festivalul Opera Copiilor aici.

Festivalul Copiilor 2018 – în Herăstrău, în perioada 1-3 iunie

În perioada 1-3 Iunie, copiii și părinții sunt așteptați la cea de-a VI-a ediţie a Festivalului Copiilor, în Parcul Herăstrău, intrarea Charles de Gaulle. Trei zile de sărbătoare în care redescoperim împreună jocurile de construcție ale copilăriei alături de prichindei, bunici și părinți, construind, cu mic cu mare, ajutați de meșterii animatori, propria jucărie. Totodată vor avea loc și spectacole de dans și muzică.

Ţestoasele Ninja 1-3 iunie, la Park Lake, în premieră în România

În perioada 1-3 iunie, la ParkLake copiii mai mici sau mai mari sunt așteptați să le cunoască pe tinerele Țestoase Ninja. Leonardo, Michelangelo, Donatello și Raphael vin în premieră în România și vor petrece trei zile amuzante alături de clienții centrului comercial. În plus, jocuri video, face paiting, ateliere creative și o zonă foto specială completează distracția. 

Parada Țestoaselor Ninja și activități pentru copii

În perioada 1 – 3 iunie, zilnic în intervalul orar 14:00 – 20:00, în ParkLake, copiii și părinții acestora sunt așteptați să se distreze la atelierele creative, dar și în zonele special amenajate pentru ei cu ocazia venirii Țestoaselor Ninja.

Astfel, participanții vor putea interacționa cu îndrăgitele personaje și vor putea pătrunde în universul acestora prin intermediul zonei Xbox și a zonei foto amenajate pentru ei, dar și prin participarea la activitățile tematice.

La atelierele creative, cei mici vor putea realiza, folosind diverse materiale, propria mască, astfel încât să se asemene Țestoaselor Ninja. În plus, vor învăța cum să realizeze o replică în miniatură a personajelor preferate folosind tehnica origami, vor decora baloane verzi în tematica evenimentului, cu ajutorul hârtiei creponate, și vor picta țestoase din lut pe care le vor lua acasă. Iar pentru copiii curajoși, care vor să fie asemeni personajelor preferate, se găsesc surprize destule la colțul de face painting.

De asemenea, zilnic în intervalul orar 16:00 – 17:00, tinerele Țestoase Ninja vor defila în ParkLake, oferind un spectacol unic și o paradă pe măsura renumelui lor pentru publicul centrului comercial.

Activități zilnice, între 14:00 și 20:00.

 

1 iunie în Oraşul cu Chef de Joacă, la Berăria H

Berăria H ne așteaptă și anul acesta, de ziua copiilor, să serbăm 1 Iunie în Orașul cu Chef de Joacă!  Ne-a pregătit 3 ore de spectacole, concursuri și activități interactive care se vor desfășura în 3 zone diferite ale locației. 

Acces: ora 12:00
Bilete (15 RON) găsești:
- online de pe bilete.ro şi iabilet.ro
- fizic de la Berăria H sau din magazinele Flanco, InMedio şi Germanos
- de la intrare în ziua evenimentului

IMPORTANT: Atât adulții, cât și copiii (indiferent de vârstă) plătesc bilet .

Rezervările se fac:
- Prin aplicația Berăria H (disponibilă pe Google Play & AppStore)
- prin FORMULAR
- 0725 345 345 (în cazul în care linia este ocupată puteţi trimite un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
- prin email: vreau@berariah.ro

PROGRAM:
[12:00-12:30] Deschiderea evenimentului:
Sesiune de poze cu pălării colorate, ochelari haioşi, bentiţe de iepuraşi, pufuri, săbii de piraţi şi alte accesorii. Copiii vor fi însoţiţi de părinţi, bunici, prieteni şi întâmpinaţi de cele mai îndrăgite personaje din poveşti : Alba ca Zăpada, prinţesa Sofia, Minionul, Piratesa, Pokemonul.

[12:30-13:30] Începerea activităţilor:

•    Zona de jocuri: copiii vor avea la dispoziţie câteva jocuri gonflabile cu tobogane şi trambulina unde se vor putea distra în voie; tot aici îşi vor putea face un tatuaj temporar, colorat, special pentru fetiţe şi băieţi, pe toată durata evenimentului.
•    Zona de concursuri: «Câte bomboane îşi doreşte mascota noastră ? », un concurs simpatic şi de îndemânare la care toţi copiii primesc câte un premiu şi vor lua parte şi la jocurile copilăriei precum: castelul din pietre colorate, şotronul, conurile magice, piramida piraţilor, fete zâmbăreţe.
•    Zona de spectacole: Copiii vor fi învăluiţi în magie şi se vor distra cu trucuri simpatice şi bagheta fermecată, alături de magicianul Teo. Coregrafiile de dans le vor aduce momente de veselie.

[13:40-14:40] A doua rundă de activităţi:

•    Zona de jocuri copiii vor avea la dispoziţie câteva jocuri gonflabile cu tobogane şi trambulina unde se vor putea distra în voie; tot aici şi vor putea face un tatuaj tatuaj temporar, colorat, special pentru fetiţe şi băieţi pe toată durata evenimentului.
•    Zona de concursuri: “Pista de maşini”, un concurs care va pune la încercare îndemânarea copiilor în cadrul unei întreceri de maşinuţe şi continuăm distracţia cu jocul de golf şi cu farfurii zâmbăreţe.
•    Zona de spectacole: copiii se vor delecta la cu spectacolul trupei de teatru muzical PAM PAM – “Călătorie muzicală pe aripile Vântului”
[14:40-15:00] Închiderea evenimentului:
La închiderea evenimentului, personajele din poveşti vor participa la o nouă sesiune de poze, alături de trupa PAM PAM.

Bucureşti, Buzău şi Focşani:

Happy Cinema - La HAPPYCINEMA®, de 1 iunie, copiii până în 12 ani au intrare gratuită la filme de animație alese special pentru ei.

Părinții și copii sunt așteptați în rețeua HAPPYCINEMA® din București, Focșani și Buzău.

Filmele care vor fi vizionate se numără printre cele mai recente producții pentru copii:



Tarife adulți:
până la ora 17:00 – 15 RON/bilet
dupa ora 17:00- 22 RON/bilet

Buzău:

Galleria Mall Buzău ne invită vineri, 1 Iunie, începând cu ora 17:00 la super petrecerea organizată special pentru  copii!
Galleria Mall a pregătit facepainting, baloane modelaj, poze la cabina foto și multă distracție alături de Minnie, Mickey Mouse și Minionul Vesel.
Dar asta nu e tot, au multe alte surprize pregătite pentru micuţi!
Accesul la eveniment este gratuit.

Prahova:

Karpatia Pony Show, 1-3 iunie 2018, Florești, jud. Prahova


Cea de-a două ediție a Karpatia Pony Show revine chiar de Ziua Internațională a Copilului, într-un nou format extins pe o perioadă de trei zile. Desfășurat în perioada 1-3 iunie, pe Domeniul Cantacuzino din Floreşti, Prahova evenimentul se adresează tuturor iubitorilor de natură și frumos, precum și pasionaților de cai și familiilor cu copii, ce vor avea ocazia să asiste la competiţii inedite, jocuri și prezentări cu ponei şi cai sau se vor putea bucura de numeroasele activităţi în aer liber.

Ediția 2018 vine cu noutăți incitante: organizatorii extind spațiul de prezentări și concursuri cu o arenă suplimentară, organizează o zonă de expoziție cu vânzare de cai și ponei, iar pentru iubitorii de animale, evenimentul ecvestru va fi întregit și de show-uri cu câini.

Mai multe detalii.

Sursa foto: Free pik
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!