Sari la conținut

Cleopatra Stratan, de nerecunoscut în noul clip single. Doar valiza o dă de gol

Au trecut mai bine de 12 ani de când o fetiţă cu o valiză cucerea publicul din România cu celebra melodie “Ghiță”. Deși a lipsit o perioadă bună din lumina reflectoarelor, Cleopatra Stratan, căci e evident că despre ea vorbim, a decis acum, la vârsta adolescenţei, să revină cu un nou clip single. Şi, aşa cum era de aşteptat, Cleopatra este de nerecunoscut!

Adolescenta a lansat marți, 12 iunie, noua piesă: «Te las cu inima», iar videoclipul se bucură de un real succes pe Youtube. În această melodie, Cleopatra cântă despre un băiat care o părăsește, iar la un moment îl amintește și pe cel care a făcut-o celebră, Ghiță, cel pentru care i-a dedicat un hit la vârsta de patru ani. Deşi la prima vedere este de nerecunoscut, panglica roșie cu buline albe, trollerul şi ochii negri o dau imediat de gol de puştoaică.

Mai mult, la mai bine de 12 ani de la marea performanţă, Cleopatra este pe locul 4 al celor mai geniali copii din lume, într-un clasament realizat de wonderslist.com, site american renumit în întreaga lume pentru topurile realizate din diverse domenii. Se pare că, pentru departajare, s-a ţinut cont de mai mult performanțe: a cântat, la numai trei ani, o melodie de-a sa pentru suma de 10.000 de euro, a susținut live un concert, timp de două ore, în fața unui public numeros, și a fost și cel mai tânăr artist premiat de MTV.
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!