Sari la conținut

Cod galben de furtuni în Capitală şi mai multe judeţe. Programul elevilor se încheie azi, la ora 17.00

Administraţia Naţională de Meteorologie va emite miercuri mai multe atenţionări cod galben de furtuni pentru Capitală şi mai multe judeţe, meteorologii precizând că vijelia se va intensifica în Bucureşti după ora 20.00.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a propus, miercuri, în cadrul comandamentului de urgenţă, ca şcolile din Bucureşti să îşi încheie cursurile miercuri de la ora 17:00, în contextul furtunii anunţate de meteorologi.

"La nivelul inspectoratului şcolar, în cursul acestei dimineţi, am transmis o notă de informare către toate unităţile de învăţământ din municipiul Bucureşti privind avertizarea meterologică. Este cunoscut faptul că în municipiul Bucureşti, practic, sunt cuprinşi 250.000 de elevi şi preşcolari în învăţământul de stat şi 30.000 de elevi şi preşcolari în învăţământul privat. Este foarte important să luăm toate măsurile necesare pentru a asigura siguranţa acestora. Având în vedere informarea meteorologică de la această oră, astăzi vom lua măsura analizării în consiliile de administraţie a unităţilor de învăţământ care îşi desfăşoară activitatea în programul de după-amiază, astfel încât cursurile să se încheie cel târziu la ora 19", a declarat inspectorul şcolar general adjunct.

(…)

Citeşte mai mult pe mediafax.ro
Foto: Mediafax.ro - Codrin Prisecaru

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!