Sari la conținut

De ce miros urat copiii mici?

Mă sună o prietenă, tocmai se întorsese de la şedinţa cu părinţii şi era foarte revoltată. Doamna învăţătoare, extrem de jenată de subiect, i-a rugat pe părinţi să fie puţin mai atenţi la igiena copiilor, pentru că au început să transpire şi miros urat. Şi dacă se poate, să le pună o picătură de parfum pe gulerul de la cămaşă, în ideea că poate se mai acoperă mirosul de transpiraţie.

Ce a înţeles prietena mea a fost că dna învăţătoare i-a făcut pe copii nespălaţi şi că i-a acuzat pe părinţi că nu-şi îngrijesc copiii. Bine, ea e şi genul aşa… mai coleric, care se inflamează din orice. Dar după ce îşi face numărul se calmează şi începe să fie raţională.

Aşa că am lăsat-o să se elibereze de tot ce avea pe suflet şi pe urmă am întrebat-o dacă a fost vreodată la prânz în clasa copilului. Mi-a spus că nu. Atunci am rugat-o că înainte de orice, să facă o vizită într-o zi spre finalul orelor şi mai vorbim după aia.

(…)

Citeşte mai mult pe meseriadeparinte.ro
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat

  Desenele animate și educația

  Plouă afară. E frig și cred că e un moment potrivit pentru acest subiect, despre care vreau să scriu de ceva vreme – despre educația copiilor și desenele animate. Un lucru e sigur, copiii...

  Abonează-te la newsletter
  Life.ro

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!

  Evenimente Bucureşti