Sari la conținut

LEGO lansează o reţea de socializare pentru copiii sub 13 ani

Pentru fanii sistemului de creat jucării din cuburi, mari amatori de smartphone-uri, cei de la LEGO au lansat o reţea de socializare similară cu Instagram. Cum va arăta butonul de LIKE?

LEGO Life le permite copiiilor cu vârste între 5 – 13 ani să partajeze imagini cu propriile creaţii, într-un mediu foarte bine controlat menit să îi ţină în siguranţă. Copiii îşi vor putea creea un miniavatar care să îi reprezinte şi pot posta fotografiile cu creaţiile de tip LEGO şi pot comenta creaţiile altora prin intermediul prin intermediu de emoticoane customizate de LEGO.

Există de asemenea competiţii şi stickere pentru a ţine copiii interesaţi, precum şi grupuri create de fani bazate pe diferite francize LEGO, dar şi profile proeminenţe ale universului LEGO pentru a îi urmări şi a primi actualizări cu fotografii şi imagini.

Deşi aplicaţia este gratuită pentru utilizare, vor exista şi reclame la diverse produse LEGO. Pentru a ţine copiii în siguranţă, vor exista moderatori care vor urmări postarea de imagini ce conţin detalii personale sau care dezvăluie identitatea şi de asemenea nu va exista posibilitatea de a conversa cu alţi utilizatori.

În plus, conturile de pe LEGO Life vor fi asociate şi cu alte produse digitale ale companiei.

►Citește și Cercetătoare NASA, vedete ale jocului LEGO

Aşadar dacă aveţi copii care nu se mai satură de celebrele cărămizi, nouă reţea de socializare poate fi o metodă interesantă pentru a le ţine interesul în următorii ani.

Aplicaţia este deocamdată disponibilă în Statele Unite, Marea Britanie, Canada, Franţa, Germania, Danemarca, Austria şi Elveţia, pe Android şi iOS.

Sursa: KidSpot

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!