Sari la conținut

Mocangeală, isterie, spumă și ploaie. Cum o distracție se poate transforma în tragedie

Am fost la Divertiland, cam cel mai mare parc acvatic din București. Deși nu ne este prea aproape, îl prefer celui din Otopeni, care înțeleg că este foarte mic și lui Therme, care pe timp de vară mi se pare sufocant. Copilul se distrează la zona specială, unde eu privesc de la depărtare, pentru că temperatura apei mă face să mă zgribulesc ca de Bobotează. Eu beau un frappe bun  – cel mai bun pe care l-am băut în ultima vreme. Ne dăm amândouă pe tobogane, atât cât mă ține stomacul, la final toată lumea e fericită.

Totul până începe distracția haosul de la piscina cu valuri. Pe la prânz își fac apariția niște dj de la un radio privat, a căror singură misiune pare a fi să ucidă timpanele oamenilor.

►Citeşte şi De ce mi-aș crește copilul în străinătate

Și creierele lor, în egală măsură, prin procesul de „turmizare”. De când pun o mână pe mixer și una pe microfon, cocoțați deasupra mulțimii dansatoare în piscină, omuleții urlă cât îi țin plămânii. Gălăgie Divertiland, nu aud gălăgieeeeeeeeee!!!! Să vă aud, cine e cea mai tare gașcă de aici? Nu vă văăăăăd, mâinile suuuuus, gălăgieeeeee!!! Inutil să spun ce busculadă se creează. O mare de oameni într-o piscină vălurită, fiecare chinuindu-se să mulțumească cerințele isterice ale omului cu microfonul.

Pentru că probabil oamenii de la marketing nu erau mulțumiți cu materialele de dat live pe Facebook, anul ăsta s-a adăugat isteriei de la Divertiland si o mașinărie de făcut spumă.

(…)

Citeşte mai mult pe pisicapesarma.ro
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!