Sari la conținut

Nu vă supărați, vă creșteți copiii după cum scrie pe net?

Salut! Sunt DaddyCool și mi-am propus să fiu cel mai bun tată cu putință pentru copiii mei. Poate suna paradoxal pentru unii dintre voi, eu fiind blogger din zona de parenting, dar în ultima perioadă am ajuns să-mi pun des o întrebare. Oare unii oameni aleg să-și crească odraslele fix după cum „scrie pe net”?

Văd, aud șicitesc despre oameni care consideră „sfântul Google” cu adevărat sfânt. Și cum iau de bun tot ce scrie acolo. Mai grav, aplică tot felul de „soluții” pe copiii lor. Mă străduiesc să le găsesc o explicație. De ce ar crede 100% în tot ce scrie pe niște site-uri obscure, în loc să caute informația lipsă în primul rând acolo unde e cel mai important: în sânul familiei lor. Așadar, îmi fac niște curaj și vă pun întrebarea: Voi vă creșteți copiii după cum „scrie pe net”? :)

Mă gândesc de multă vreme la treaba asta. Știu că suntem în era în care găsești absolut orice pe internet, numai că aceste căutări despre orice ar trebui făcute cu un SCOP PUR INFORMATIV, nicidecum pentru a aplica pe copiii noștri fix lucrurile/metodele pe care le-a folosit X sau Y în relația cu copiii săi.

De ce ar crede oamenii 100% în tot ce scrie pe niște site-uri obscure?

Oameni buni, și noi suntem părinți pentru prima dată și vă mărturisesc foarte clar că nu ne-am gândit niciodată să căutăm pe net cum să ne creștem copilul. Chiar dacă habar nu aveam cum se face treaba asta. Cu ce se mănâncă, cât de mult efort presupune, câte ore de somn ne vor lipsi din programul normal etc. Dar un lucru am știut foarte clar: vrem să fim părinți și ne vom iubi copilul necondiționat. Cu aceste două lucruri în minte, sigur puteam porni cu încredere pe noul nostru drum.

(...)

Citeşte mai mult pe daddycool.ro

Sursa foto: Daddy Cool

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!