Sari la conținut

O fetiță de 7 ani ani își caută un loc de muncă la Google. Ce răspuns a primit?

”Dragă şefule de la Google”… așa și-a început scrisoarea o puștoaică în vârstă de 7 ani prin care îi cerea CEO-ului de la celebra companie un loc de muncă. Scurt timp, a primit și un răspuns, iar cele două scrisori au fost publicate de tatăl fetiței pe o rețea de socializare și înregistrează deja sute de mii de distribuiri.

Potrivit Daily Mail, Chloe Bridgewater, în vârstă de 7 ani, a trimis o scrisoare companiei Google, în care a menţionat pasiunea ei pentru calculatore şi şi-a exprimat dorinţa de a se angaja acolo. Cererea începea cu "Dear google boss / Dragă şefule de la Google"…

Fetița a explicat în scrisoare că tatăl ei i-a spus că dacă va continua să fie o elevă bună şi să ia note mari, într-o bună zi, va avea o slujbă la Google. Fetiţa a menţionat de asemenea că vrea să lucreze într-o fabrică de ciocolată şi să devină înotătoare olimpică.

Sursa de inspiraţie pentru scrisoarea fetiţei a fost o simplă căutare pe motorul Google. Chloe a văzut pe internet birourile companiei americane, care includ ”fotolii-puf”, mini-carturi şi tobogane, însă ea a vorbit în acea scrisoare şi despre interesul ei faţă de computere.

Tatăl lui Chloe, Andy Bridgewater, a distribuit scrisoarea originală în mediul online de tatăl fetiţei, scrisoare care nu a rămas fără răspuns. ”Şeful Google”, CEO-ul Sundar Pihchai, i-a scris puștoaicei și i-a spus că ”abia aşteaptă să primească CV-ul ei”.

”Are un mare spirit antreprenorial. Încă de la grădiniţă, rapoartele şcolare spuneau că este deşteaptă, muncitoare şi politicoasă - suntem foarte mândri de ea şi de sora ei mai mică (Holly, în vârstă de cinci ani)”, a povestit Andy Bridgewater pentru publicația amintită mai sus.

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!