Sari la conținut

Prima zi de școală

Ştiu că unii dintre voi așteaptă cu nerăbdare acest articol, mi-ați spus-o când ne-am văzut sau mi-ați scris despre asta. Și aș vrea să am acum un articol funny despre cum a fost prima zi de școală a lui Mark. Dar dacă l-aș scrie așa, m-aș eschiva sau ar fi un articol neadevărat.

Pentru că adevărul este că lui Mark i-a fost foarte greu ieri. Poza care însoțește articolul și care v-a distrat ieri pe mulți dintre voi surprinde doar parțial starea lui de spirit. Căci nu a fost doar supărat, ci mai degrabă foarte speriat de acest nou început. De acest loc nou în care noi nu vom mai putea fi cu el până se obișnuiește (așa cum am fost la grădi) și unde va trebui să rămână câteva ore cu niște străini și cu o doamnă învățătoare despre care nu știe nimic.

Citeşte şi Începerea grădiniţei, primul moment dificil din viaţa copiilor
Citeşte şi
Vai, nu merg copiii la școală. Serios, voi știți cât costă rechizitele?
Citeşte şi
Pregătiri pentru școală. (Cum să) Nu faceți cumpărături inutile
Citeşte şi
Cum facem o tranziție lină și blândă de la vacanță la grădiniță
Citeşte şi
Prima zi de grădiniţă. Cum să calmezi temerile copilului, dar şi pe ale tale

Da, i-a fost foarte greu, atât de greu încât ieri când doamna învățătoare ne-a invitat pe noi, părinții, să ieșim, a izbucnit într-un plâns panicat cum de mult nu l-am mai văzut.

Și uite cum, în loc să vă distrez astăzi, vă voi povesti despre niște lucruri care mi-au plăcut mult la ziua de ieri și care i-au făcut lui Mark șederea la școală mai ușoară:

(…)

Citeşte mai mult pe celmaibuntata.ro

Sursa foto: Cel Mai Bun Tată

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!