Sari la conținut

Prinţul George va merge la școală în sistem privat, unde prima regulă este "să fii bun"

Moștenitorul tronului Marii Britanii, acum în vârstă de trei ani, va merge din toamnă la o şcoală privată, unde principală valoare promovată e bunătatea.

Este vorba despre şcoala Thomas's Battersea, din Londra, frecventată de 540 de elevi (de ambele sexe) cu vârste cuprinse între 4 şi 13 ani, unde un trimestru costa 7.000 de euro, scrie The Telegraph.

Prima regulă a acestei instituții de învățământ este "să fii bun" şi, de asemenea, este interzis să ai "cel mai bun prieten". De ce? Pentru că aici copiii sunt încurajaţi să aibă cât mai mulţi prieteni şi nu doar unul, pentru a nu suferi în cazul în care relaţia se strică. Totodată, se pune accentul pe arte, sport şi activităţi în aer liber, fiind promovate valori că bunătatea, politeţea, încrederea, modestia, generozitatea, după cum se arată pe site-ul instituţiei.

Anunutul făcut pe Twitter de Kensington Palace a luat prin surprindere pe toată lumea, din moment ce toţi se aşteptau ca prinţul să meargă la școala Wetherby, la fel ca tatăl său. Până acum, George a mers la o grădiniță în Anmer, Norfolk. Aici, părinţii plăteau puţin peste 6 euro pe oră.

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!