Sari la conținut

Pui pe Facebook poze cu copii, primești amenzi usturătoare! Sau faci închisoare

Obsedații, dezaxații pot deveni interesaţi de cei mici dacă văd pe Facebook poze cu copii. Mai ales fotografii cu copii în ipostaze intime. Drept urmare, s-a decis ca persoanele care pun poze cu copii pe rețelele de socializare să primească amendă de până la 45.000 de euro. Sau să facă închisoare. În plus, când vor crește, copiii își vor putea da părinții în judecată pentru imaginile indecente cu ei, pe care adulții le-au pus pe internet. Și vor avea câștig de cauză împotriva părinților, susțin avocații.

► Citeşte şi Copilul tău pe internet? NU! 5 tipuri de fotografii pe care să nu le mai postezi niciodată

► Citeşte şi De ce este plin de poze cu bebelusi pe Facebook?

Asta este o decizie luată nu la noi, unde vezi la greu pe Facebook poze cu copii goi! Ci în Franța. Știrea asta m-a pus pe gânduri. Pe Facebook, unde sunt în multe grupuri de părinți, tot văd poze cu copii în pielea goală. Mereu mă șochează ușurința cu care unii postează astfel de imagini cu proprii copii! Fix ce au nevoie obsedații și dezaxații pentru ”inspirație”! Măcar pune un emoticon, un pătrat, ceva, orice, pe zona intimă a copilului!

(...)

Citeşte mai mult pe blogulmamei.ro

Sursa foto: Pixaby

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat

  Desenele animate și educația

  Plouă afară. E frig și cred că e un moment potrivit pentru acest subiect, despre care vreau să scriu de ceva vreme – despre educația copiilor și desenele animate. Un lucru e sigur, copiii...

  Abonează-te la newsletter
  Life.ro

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!

  Evenimente Bucureşti