Sari la conținut

Vreau să îi dau tot ce NU am avut!

Cei mai mulți dintre părinți de azi și-au trăit copilăria în comunism sau spre începutul anilor ’90 când au avut multe lipsuri.

Este în natura umană ca atunci când nu ai avut un lucru pe care ți l-ai dorit foarte mult să ți-l cumperi foarte des atunci când ajungi adult și îți permiți.
Multe persoane tanjesc după pantofi, altele după penare (am o prietenă cu o colecție impresionantă de astfel de obiecte) sau te mai miri ce.

Eu tanjesc după o bibliotecă imensă plină de cărți. Ah da….și timpul de a citi toate cărțile. Na, fiecare cu piticul lui.

Și eu ca orice alt părinte, îmi doresc să ofer copiilor mei ‘tot’ ce nu am avut eu.

Ce se află pe lista mea?

Dinți sănătoși
Offff cât am mai suferit în copilărie din această cauză și cât mai am de tras ca adult pentru asta. Câtă durere, lacrimi și supărare au venit la pachet cu o dantură imperfectă.
Primul lucru pe care mi-l doresc pentru copiii mei sunt dinți sănătoși și un zâmbet de milioane. Pentru asta sunt foarte atentă la igiena lor și la ce mănâncă.

O școală ‘altfel’

Am fost foarte fericită în școala și liceul în care am învățat, dar alte erau vremurile.
Am copilărit cu ‘Salvați de clopoțel’ acel serial cu adolescenți ce își trăiau viața într-o școală atât de diferită de cea de stat de la noi. Îmi doresc ca măcar copiii mei să trăiască o super experiență la școală. Până una alta am început cu grădinița.

(...)

Citeşte mai mult pe zanascutecel.ro

Sursa foto: Free pik

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!