Sari la conținut

Cum arată o sarcină monofetală, comparativ cu una gemelară. Povestea emoţionantă a femeii care s-a luptat ani buni să poată deveni mamă

Inapoi Inainte

Articole relationate
Copilaşul tău se va naşte în Anul Câinelui? La ce să te aştepţi

Copilaşul tău se va naşte în Anul Câinelui? La ce să te aştepţi

Aparent, poţi spune multe despre caracterul unui copil, în funcţie de semnul zodiacal sub care s-a născut. Este Berbec? Aşteaptă-te la spirit inovativ şi rebel. E Fecioară? Atunci nu va fi deloc surprinzător să constaţi că este loial, că iubeşte gândirea logică şi că este şi foarte muncitor. Iar lucrurile funcţionează la fel şi în astrologia chineză. Conform zodiacului chinezesc, care durează 12 luni, anul în care este născut copilul îşi pune amprenta asupra personalităţii lui, succesului profesional şi al vieţii sociale pe care o va avea.

Laura Cosoi a dezvăluit sexul copilului. Cum a fost primul trimestru de sarcină

Laura Cosoi a dezvăluit sexul copilului. Cum a fost primul trimestru de sarcină

Celebra actriţă Laura Cosoi, însărcinată în şase luni, a dezvăluit sexul copilului, povestind pe blogul personal cum s-a simţit în primul trimestru de sarcină. Căsătorită cu Cosmin Curticăpean, Laura urmează să aducă pe lume o fetiţă cuminte cum nu s-a mai văzut “Se pare că fetița mea s-a acomodat imediat în noua ei „căsuță” așa încât primul trimestru a fost chiar ușor!”, a povestit actriţa, pe blogul ei.

Naşterile prin cezariană pot schimba evoluţia şi anatomia umană

Naşterile prin cezariană pot schimba evoluţia şi anatomia umană

Din punct de vedere ştiinţific, se pare că evoluţia speciei umane nu a ajuns încă la final. Oamenii de ştiinţă spun că modul în care naştem are un impact asupra geneticii. Noi studii de la Universitatea din Viena concluzionează că numărul tot mai mare de naşteri prin cezariană a dus la creşterea numărului de femei cu pelvis mai îngust şi al bebeluşilor cu greutate mai mare la naştere.

Sunt tătic necenzurat

Desenele animate și educația

Plouă afară. E frig și cred că e un moment potrivit pentru acest subiect, despre care vreau să scriu de ceva vreme – despre educația copiilor și desenele animate. Un lucru e sigur, copiii...

Abonează-te la newsletter

Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!

Evenimente Bucureşti