Sari la conținut

Cum arată o sarcină monofetală, comparativ cu una gemelară. Povestea emoţionantă a femeii care s-a luptat ani buni să poată deveni mamă

Inapoi Inainte

Articole relationate
7 greșeli pe care le-am făcut în alăptare și ce aș face diferit a doua oară

7 greșeli pe care le-am făcut în alăptare și ce aș face diferit a doua oară

Nu știu mamă care să nu fi întâmpinat dificultăți în alăptare. Oricât de naturală și firească este alăptarea, ea nu e întotdeauna ușoară. Asta fiindcă, de cele mai multe ori, la început de drum, facem și o serie de greșeli. Eu le-am făcut de teamă, din lipsă de încredere în mine, de oboseală, din lipsă de informare. Dar lasă că, dacă va mai fi cazul, voi știi eu mai bine!

Cum protejăm bebeluşul de ţânţari

Cum protejăm bebeluşul de ţânţari

Ţânaţarii sunt tare enervanţi nu doar pentru noi, adulţii, ci şi pentru bebeluşi. Şi nu este vorba doar despre zgomotul produs, ci şi despre ciupiturile care produc mâncărimi şi, mai mult, care pot transmite boli precum malarie, virusul West Nile şi nu numai. Iar dacă noi, adulţii, ne putem proteja cât de cât de insectele zgomotoase, bebeluşii, mici şi firavi cum sunt ei, ne par şi mai neputincioşi în faţa lor. Mai mult, pielea bebeluşului este mult mai subţire decât a noastră, astfel că ei manifestă o sensibilitate crescută faţă ce ciupituri.

Sunt tătic necenzurat
Abonează-te la newsletter

Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!