Sari la conținut

Ovulaţia – fotografiată pentru prima data în istoria omenirii

Inapoi Inainte

Articole relationate
Garderoba capsulă. Ce e ea și cum vreau să creez una de vacanță

Garderoba capsulă. Ce e ea și cum vreau să creez una de vacanță

Magazine pline de haine care de care mai colorate, trenduri schimbătoare mai ceva ca vremea, carduri de pe care zboară fondurile la un enter distanță și veșnicul “nu am cu se să mă îmbrac”. Sună cunoscut? Subiectul stil vestimentar dă de cap celor mai multe femei. Nu prea știm cum să îl definim, cum să ne cumpărăm haine conform stilului respectiv, cum să cheltuim mai eficient bugetul alocat vestimentației și să avem mereu piesa potrivită în dulap. Am mers săptămâna trecută la evenimentul Mama Time Out, organizat de Florina Badea și am aflat de la Mariana Romanică, consilier de imagine, despre garderoba capsulă. Recunosc că nu îmi era străin conceptul, doar că nu mă convinsese până acum. Nu pot să spun că acum sunt pe deplin convinsă, dar mi se pare un punct de plecare pentru puțină ordine în dulap. Și un posibil răspuns la întrebarea “Eu cu ce mă îmbrac?”

8 metode ale copiilor de a evita să mănânce ce nu le place

8 metode ale copiilor de a evita să mănânce ce nu le place

În privința mâncării, noi suntem niște norocoși: copilul mănâncă orice îi pui în farfurie din cele 4 feluri pe care le mănâncă. În rest, nu e unul mai vocal decât el să afirme că e dispus să încerce orice, mai ales când ne vede sau ne simte pe noi că începem să ne enervăm pe subiect. Zice că e mort de foame, că abia așteaptă, că ce bine miroase și apoi…

Sarea şi bebeluşul. Câtă sare poate să consume un bebeluş, în funcţie de vârsta pe care o are

Sarea şi bebeluşul. Câtă sare poate să consume un bebeluş, în funcţie de vârsta pe care o are

Deşi sarea este nepreţuiţă – nu degeaba există celebra vorbă românească „te iubesc ca pe sarea în bucate” – lucrurile nu stau deloc aşa atunci când punem în aceeaşi propoziţie sarea şi bebeluşii. Pentru că, dacă sarea este în general un ingredient nelipsit din toate mâncărurile gătite, în primul an din viaţa bebeluşului ea este interzisă.

Sunt tătic necenzurat
Abonează-te la newsletter

Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!

Evenimente Bucureşti