Sari la conținut

S-a născut cât un baton de ciocolată, iar acum a fost externată. Povestea micuţei Manushi, născută prematur

Inapoi Inainte

Articole relationate
Alăptarea când mama este bolnavă. Când poţi continua alăptarea şi când trebuie să te opreşti

Alăptarea când mama este bolnavă. Când poţi continua alăptarea şi când trebuie să te opreşti

Suntem în plin sezon de răceală şi de gripă, în farmacii în fiecare minut se aude numele unui medicament împotriva răcelii, în cabinetele oamenilor intră oameni rând pe rând, cu şerveţele nazale în mână şi cu ochii roşii. Iar dacă eşti mămică, alăptezi şi de curând te-au luat toate simptomele unei răceli, nu poţi să nu te întrebi cum îţi poţi proteja copilul şi dacă nu cumva trebuie să treceţi pe lapte praf.

Copilaşul tău se va naşte în Anul Câinelui? La ce să te aştepţi

Copilaşul tău se va naşte în Anul Câinelui? La ce să te aştepţi

Aparent, poţi spune multe despre caracterul unui copil, în funcţie de semnul zodiacal sub care s-a născut. Este Berbec? Aşteaptă-te la spirit inovativ şi rebel. E Fecioară? Atunci nu va fi deloc surprinzător să constaţi că este loial, că iubeşte gândirea logică şi că este şi foarte muncitor. Iar lucrurile funcţionează la fel şi în astrologia chineză. Conform zodiacului chinezesc, care durează 12 luni, anul în care este născut copilul îşi pune amprenta asupra personalităţii lui, succesului profesional şi al vieţii sociale pe care o va avea.

Sunt tătic necenzurat

Desenele animate și educația

Plouă afară. E frig și cred că e un moment potrivit pentru acest subiect, despre care vreau să scriu de ceva vreme – despre educația copiilor și desenele animate. Un lucru e sigur, copiii...

Abonează-te la newsletter

Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!

Evenimente Bucureşti