Sari la conținut

Am făcut curat la prietena mea acasă fără să-i spun

Prietena mea are un bebe mic, în curând o să organizeze petrecerea pentru 1 an. Din acest motiv ne-am adunat la ea prieteni şi naşi, pentru a pune la punct ultimele detalii.

Prietena mea este o persoană foarte muncitoare, organizată, curata şi o mamă bună. Însă la fel ca noi toate, este într-o perioadă în care se simte depăşită de toate îndatoririle, plus că este foarte în urmă cu somnul.

Când am ajuns la ea, primul lucru pe care l-am făcut a fost să merg la baie ca să mă spăl pe mâini (aşa se face când mergi în vizită la un bebeluş, mie nu-mi vine a crede că mai sunt persoane care nu cunosc această regulă banală de igienă). La baie am văzut că cineva tocmai lăsase toaleta într-o stare nu tocmai prezentabilă aşa că m-am uitat în dulăpior după o nişte soluţie de curăţat. Am turnat în wc şi câteva minute, cât am aşteptat să acţioneze, am pus şi pe chiuvetă şi baterie, şi am şters totul cu o lavetă. Apoi am spălat wc-ul, am luat şi câţiva păianjeni de pe tavan şi am şters şi puţin gresia. I-am înnoit rezervă de mirositoare, m-am spălat pe mâini, mi-am dat cu ruj şi am ieşit veselă din baie.

La bucătărie, în timp ce îmi beam cafeaua am spălat câteva farfurii, am curăţat chiuvetă şi în timp ce mă învârteam pe acolo am pus toate vasele în dulap şi chiar când să mănânc un fursec, l-am scăpat pe jos . Motiv să iau mătura şi discret, să las totul curat în urma mea.

(…)

Citește mai mult pe meseriadeparinte.ro!

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!