Sari la conținut

Diana Știrbu a deschis primul studio de fitness pentru femei însărcinate și proaspete mămici

Din luna februarie, femeile însărcinate și proaspetele mămici din București au un studio de fitness doar al lor, unde beneficiază de antrenamente individuale și personalizate, în funcție de trimestrul sarcinii sau etapa de recuperare postnatală.

Fit Mom Studio este înființat de Diana Știrbu, instructor de aerobic și dezvoltator de programe personalizate de slăbit cu certificări în Pilates și Functional Training, dar și proaspătă mămică.

”Atunci când am primit vestea că voi fi mamă, ideea de a crea un program de fitness personalizat pentru femeile care împărtășesc minunea mea a venit firesc. Femeile însărcinate au nevoie să fie active pentru a preîntâmpina și depăși eventualele disconforturi precum acumularea de kilograme în plus, diabet gestațional, constipație, vergeturi și chiar schimbări emoționale pe fond hormonal. De asemenea, sportul este extrem de important în recuperarea postpartum”, Diana Știrbu.

La Fit Mom Studio, fiecare antrenament pentru femei însărcinate este adaptat evoluției sarcinii și stării de sănătate, astfel încât să fie sigur și eficient. De asemenea, antrenamentele postpartum depind de tipul de nașterii, pe cale naturală sau cezariană, dar și de condiția fizică a proaspetei mămici. De aceea, pentru Diana, recomandarea medicului este un punct de plecare în stabilirea planului de antrenament cu fiecare clientă.

”Cât timp medicul nu interzice activitatea fizică, iar exercițiile sunt supravegheate de un specialist, poți face sport până în săptămâna 39. În recuperarea postpartum, primele 12 săptămâni de exerciții sunt foarte importante, de aceea am creat un program de personal training pentru această perioadă”, Diana Știrbu

Antrenamentele de grup le ajută pe viitoarele și proaspetele mămici să își lucreze tot corpul, cu accent pe zonele supuse transformărilor, iar ambientul plăcut și consilierea Dianei Știrbu le încarcă cu energie și motivație.

”Știu cât este de important să fii înconjurată de prietenie și sfaturi bune pentru menținerea unei stări pozitive în timpul sarcinii. De când cu apariția bebelușului meu, David, știu și ce înseamnă dependența de bebeluș. De aceea am creat Fit Mom Studio, un loc intim unde ne putem antrena și sfătui, fără a fi nevoie să ne lăsăm bebelușii acasă. Studioul este dotat cu masa pentru schimbat și este un mediu plăcut, în care aceștia pot fi alăptați.” Diana Știrbu.

Din 19 februarie, antrenamentele Fit Mom se desfășoară după următorul program:

Luni
13:00 – 14:00 – Antrenament pentru femei însărcinate (Total Body Workout)
18:30 - 19:30 – Pilates Postatal

Marți
11:00 – 12:00  –Kangoo Jumps Postnatal (recomandat după 6 luni de la sarcină)
19:00 -20:00 – Antrenament pentru femei însărcinate (Picioare și fesieri)

Miercuri
11:30 – 12:30 –  Antrenament pentru femei însărcinate (Total Body Workout)
17:30 -18:30 – Antrenament pentru corectarea diastazei abdominale

Joi
12:00 – 13:00 –  Antrenament pentru femei însărcinate (brațe și picioare)
18:30 - 19:30 – Pilates Postnatal
19:30 - 20:30 – Kangoo Jumps Postnatal (recomandat după 6 luni de la sarcină)

Vineri
11:30 – 12:30 Antrenament corectarea diastazei abdominale
18:00 - 19:00 Antrenament femei însărcinate (relaxare și respirație)

Sâmbătă
11:00 – 12:00  Antrenament postnatal cu  bebelușii (aveți nevoie de un sistem de purtare)

Antrenamentele personale se stabilesc în funcție de programul clientei. 

Studioul se afla in centrul orasului, in cadrul Palatului Universul, etaj 3, camera 4,  Strada Brezoianu , nr. 23-25.

Pentru programele pre și postnatale Fit Mom, Diana deține o certificare internațională obținută în Croația. În plus, Diana Știrbu este instructor internațional kangoo jumps, distribuitor autorizat al ghetelor KJ în România și blogger de fitness și nutriție.

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!