Sari la conținut

Fotografii impresionante din sala de naştere. Efectele naşterii naturale asupra capului bebeluşului

Kayla Reeder a fotografiat peste 25 de naşteri, în ultimii 6 ani. Dar luna aceasta, o serie de fotografii a atras atenţia lumii întregi, arătând ce impact poate avea naşterea naturală asupra formei capului bebeluşului.

Imaginile au surprins venirea pe lume a micuţului Graham, băiatul lui Nikki şi al lui Chris. Naşterea propriu-zisă a durat aproximativ o oră, iar curios a fost că băieţelul a venit pe lume având căpuşorul mai ţuguiat decât în mod normal. 

„Nu este un lucru nepărat neobişnuit. Am mai văzut astfel de copilaşi, iar explicaţia este simplă: Graham a petrecut mai mult timp în canalul de naştere”, spune Reeder, la rândul ei mamă a trei copii.

►Citeşte şi: Plagiocefalia Bebelușii care dorm numai pe spate vor avea capul plat

„Într-adevăr, capul lui Graham era puţin mai deformat imediat după naştere decât în cazul altor copii, dar a revenit la o formă aproximativ normală atât de rapid, încât numai în fotografii am realizat cât de ţuguiat a fost, de fapt”, a mai spus Reeder.

„Acum, cei trei formează o familie perfectă. Nikki şi Chris s-au comportat ca o adevărată echipă. El a fost lângă ea pentru a o susţine, atât cât i-a stat în puteri”, a adăugat Reeder, care a spus şi că iubirea şi încrederea dintre cei doi au inspirat-o profund.

Sursa: Huffingtonpost

 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat

  Desenele animate și educația

  Plouă afară. E frig și cred că e un moment potrivit pentru acest subiect, despre care vreau să scriu de ceva vreme – despre educația copiilor și desenele animate. Un lucru e sigur, copiii...

  Abonează-te la newsletter
  Life.ro

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!

  Evenimente Bucureşti