Sari la conținut

Fotografii impresionante din sala de naştere. Efectele naşterii naturale asupra capului bebeluşului

Vezi gGalerie foto

Kayla Reeder a fotografiat peste 25 de naşteri, în ultimii 6 ani. Dar luna aceasta, o serie de fotografii a atras atenţia lumii întregi, arătând ce impact poate avea naşterea naturală asupra formei capului bebeluşului.

Imaginile au surprins venirea pe lume a micuţului Graham, băiatul lui Nikki şi al lui Chris. Naşterea propriu-zisă a durat aproximativ o oră, iar curios a fost că băieţelul a venit pe lume având căpuşorul mai ţuguiat decât în mod normal. 

„Nu este un lucru nepărat neobişnuit. Am mai văzut astfel de copilaşi, iar explicaţia este simplă: Graham a petrecut mai mult timp în canalul de naştere”, spune Reeder, la rândul ei mamă a trei copii.

►Citeşte şi: Plagiocefalia Bebelușii care dorm numai pe spate vor avea capul plat

„Într-adevăr, capul lui Graham era puţin mai deformat imediat după naştere decât în cazul altor copii, dar a revenit la o formă aproximativ normală atât de rapid, încât numai în fotografii am realizat cât de ţuguiat a fost, de fapt”, a mai spus Reeder.

„Acum, cei trei formează o familie perfectă. Nikki şi Chris s-au comportat ca o adevărată echipă. El a fost lângă ea pentru a o susţine, atât cât i-a stat în puteri”, a adăugat Reeder, care a spus şi că iubirea şi încrederea dintre cei doi au inspirat-o profund.

Sursa: Huffingtonpost

 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!