Sari la conținut

Fotografiile impresionante ale unei tinere bolnave de cancer, care a născut un bebeluş sănătos. „Băiatul meu este dovada că poţi să faci chimioterapie, cât eşti gravidă”

Maria Crider este o mamă din Florida ce pare să răstoarne toate miturile despre necruţătorul cancer în timpul sarcinii. Femeia a născut băiat perfect sănătos, după ce a aflat în săptămâna 14 de sarcină că are cancer.

La doar 11 săptămâni de sarcină, Maria s-a prezentat la medic susţinând că are o umflătură pe sânul stâng. Trei săptămâni mai târziu, femeia, mamă a doi copii gravidă cu al treilea, a aflat că care cancer de sân.

► Citeşte şi Sarcina dupa cancer

După ce i s-a făcut mastectomie, fiindu-i extirpat sânul stâng, şi a trecut prin mai multe sesiuni de chimioterapie, Maria şi soţul ei, Brandon, au devenit părinţi pentru a treia oară. Femeia în vârstă de 27 de ani a născut un băiat perfect sănătos.

Bonnie Hussey, un fotograf profesinist de nunți, a surprins în imagini nașterea prin cezariană și momentul în care bebelușul a venit pe lume. Fotografiile s-au viralizat instant.

„A fost ca un rollercoaster emoțional. Am făcut o masectomie, o operație de cezariană,o salpingectomie, 16 sesiuni de chimioterapie și 25 din 28 de radiații și, totuși, am supraviețuit, iar acum mă pot bucura de copilul meu. Pot să încep o nouă viața”, a zis mama fericită pentru Daily Mail.

Maria a distribuit fotografiile pe internet, în speranţa că le va da speranţă femeilor care ajung în astfel de situaţii critice.

► Citeşte şi Gest impresionant făcut de un tătic pentru copilul său bolnav de cancer

“Sper că le voi da viitoarelor mame curajul să vorbească cu medicii lor, astfel încât să găsească o soluţie sănătoasă atât pentur copil, cât şi pentru ele”, a spus Maria.

Maria Crider este fericită că poate începe o viață nouă și este gata să lase în trecut această perioadă grea din viața ei, pentru că a trăit să își strângă bebelușul în brațe

Articole relationate
Gogoși de casă cu iaurt

Gogoși de casă cu iaurt

A venit ieri Albert de la școală cu o poftă maximă de gogoși, după ce văzuse la nu știu cine pe stradă. Am căutat atunci o rețeta simplă, ca alternativă mai...

Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat

  Desenele animate și educația

  Plouă afară. E frig și cred că e un moment potrivit pentru acest subiect, despre care vreau să scriu de ceva vreme – despre educația copiilor și desenele animate. Un lucru e sigur, copiii...

  Abonează-te la newsletter
  Life.ro

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!

  Evenimente Bucureşti