Sari la conținut

Gravidă în 40 de săptămâni, sfidează gravitaţia. Galerie foto uimitoare

Vezi gGalerie foto

Sandy Poguter, model de origine austriacă, practică dansul la bară de ani buni şi nimic nu pare să o oprească; nici măcar faptul că este gravidă în 40 de săptămâni.

Când a aflat că este gravidă, sportiva s-a prezentat la medic, a primit aprobarea de a continua să facă ce îi place cel mai tare, în limita în care modificările corporale îi permit, şi… aşa a şi făcut! 

Mai mult, Sandy s-a fotografiat în timp ce practica sportul la bară, gravidă fiind în 40 de săptămâni. Rezultatul? Nu sfidează doar aşteptările noastre, ci şi gravitaţia. Fotografiile sunt de-a dreptul uimitoare, iar dacă este să ne întrebe pe noi… atunci când ne gândim la ultimele săptămâni de sarcină puterea, echilibrul şi graţia nu sunt întocmai caracteristici care ne vin în minte.  Deci, bravo ţie, Sandy!

Citeşte şi Previne și tratează diabetul gestațional prin sport

Chiar dacă în general este apreciată pentru ceea ce face, nici criticile nu întârzie să apară.

„E un pic cam deranjant să… văd asta! Nu mi se pare nici cool, nici wow, ci mai degrabă dezgustător”, a scris unul dintre internauţi despre fotografiile sportivei.

Sandy a primit o mulţime de întrebări cu privire la siguranţa copilului, iar ea a explicat că are aprobarea medicului pentru ceea ce face. „Atâta timp cât te simţi confortabil, dă-i înainte”, a sfătuit-o medicul. Cu toate acestea, Sandy recunoaşte că a renunţat la destul de multe timpuri de exerciţii, de când burtica nu mai este chiar la nivelul abdomenului de altădată.  

Sursa foto

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!