Sari la conținut

Jojo, din nou mămică! Actrița va avea o fetiță

Cătălina Grama (Jojo, pe numele de scenă) şi actorul Paul Ipate vor deveni părinţii unei fetiţe la finalul acestui an. Anunțul a fost făcut de viitoarea mămică pe blogul său.

“Eu şi Paul vom avea o fetiţă. Nu există nici veste mai frumoasă pe care aş fi putut să v-o dau şi nici bucurie mai mare pentru noi. Vom fi părinţi şi ne simţim binecuvântaţi pentru că nu există fericire mai mare decât aceea de a cunoaşte iubirea ca părinte. Achim este foarte încântat că familia noastră se va mări. De fapt, el a fost cel care a spus că îşi doreşte o surioară înainte ca ea să existe măcar, aşa că noi credem că el a chemat-o,” a scris Jojo.

Achim, fiul Cătălinei, în vârstă de 5 ani, este foarte încântat că i se măreşte familia: “De fapt, el a fost cel care a spus că îşi doreşte o surioară înainte ca ea să existe măcar, aşa că noi credem că el a chemat-o”, a mai scris actrița pe blogul său.

Jojo şi Paul Ipate formează un cuplu din 2014 şi nu au fost mereu discreți cu informaţiile publice despre viaţa lor personală.

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat

  Desenele animate și educația

  Plouă afară. E frig și cred că e un moment potrivit pentru acest subiect, despre care vreau să scriu de ceva vreme – despre educația copiilor și desenele animate. Un lucru e sigur, copiii...

  Abonează-te la newsletter
  Life.ro

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!

  Evenimente Bucureşti