Sari la conținut

Miracolul naşterii în 10 imagini emoționante

Este, cu siguranță, cel mai așteptat moment din viața unei viitoare mămici: nașterea. Indiferent că vorbim de naștere naturală ori de cezariană, momentul venirii pe lume a puiului de om este un miracol. Iar fotograful Monet Nicole a reușit să surprindă acest eveniment în cadre care te vor emoționa până la lacrimi.

Nicio naştere nu seamănă una cu alta şi fiecare este diferită şi frumoasă în atâtea sensuri… Iar cea mai bună demonstrație este albumul realizat de fotograful Monet Nicole, care a asistat la nu mai puţin de 100 de naşteri, fie pe cale naturală, cezariană sau în apă. Iar imaginile surprinse au fost incluse într-un album special.

►Citește și Fotografii uimitoare! O mămică şi-a pozat singură naşterea

„Am fost martoră la peste 1000 de naşteri şi am «furat» cu ajutorul obiectivului foto momente intense, atât de durere, cât şi de bucurie. Nu există nimic mai grăitor decât naşterea”, scrie Nicole pe contul său de Facebook.
De altfel, Nicole spune că propria naştere a inspirat-o să aleagă această carieră. O alegere mai mult decât inspirată, căci fotografiile s-au viralizat rapid.

Descoperă 10 dintre ele în galeria foto!

Sursa: Facebook

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat

  Desenele animate și educația

  Plouă afară. E frig și cred că e un moment potrivit pentru acest subiect, despre care vreau să scriu de ceva vreme – despre educația copiilor și desenele animate. Un lucru e sigur, copiii...

  Abonează-te la newsletter
  Life.ro

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!

  Evenimente Bucureşti