Sari la conținut

Aşteptări vs. realitate – poze amuzante de Crăciun, cu bebeluşi adorabili

Vezi gGalerie foto

Este acea perioadă a anului în care începem să ne gândim la crearea unor amintiri pe care să le păstrăm o viaţă. Mai mult, dacă avem un bebeluş, cu siguranţă este primul Crăciun alături de el şi vrem să îl facem de neuitat.

Nu ştim de unde să începem? De la poze, bineînţeles, iar reţeta este foarte simplă! Se ia o platformă online inspiraţională – cum ar fi Pinterest, se aleg câteva idei de decoruri deosebite, se cumpără recuzită, se ia camera foto şi… gata! Nu?! Ne contraziceţi?! Da, aveţi dreptate, socoteala de acasă raroeri se potriveşte cu cea din târg, mai ales când este vorba de bebeluşi, care sunt extrem de imprevizibili!

Nu toţi copiii sunt făcuţi pentru reclame şi nici toţi părinţii nu ştiu cum să aranjeze un decor astfel încât copilul lor să se simtă îndeajuns de relaxat în el, de unde rezultă fotografii de Crăciun în care realitatea este foarte diferită e aşteptări!

Vă invităm să vă amuzaţi cu galera foto de mai jos. Nu ezitaţi să daţi click pe fiecare colaj, pentru a-l vedea la dimensiunea maximă!

Sursa foto
 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!