Sari la conținut

Barack Obama, sfaturi despre alegerea sufletului-pereche. “Pune-ţi aceste trei întrebări”

Vezi gGalerie foto

Barack Obama, cel de-al 44-lea preşedinte al SUA, nu fost apreciat doar pentru calităţile sale de om politic, ci şi pentru acelea de soţ, fiind nu de puţine ori surprins în ipostaze tandre alături de soţia lui.  Cum au reuşit ei să păstreze o relaţie atât de frumoasă, timp de 26 de ani? Se pare că secretul a ajuns şi la noi :).

Fostul lider american şi-a împărtăşit sfaturile preţioase privind succesul unui mariaj fostului său director de comunicare, Dan Pfeiffer. În noua sa carte, „Yes We Still Can: Politics in the Age of Obama, Twitter and Trump“, Pfeiffer povesteşte că i-a cerut sfatul fostului său şef în momentul în care a avut îndoieli privind decizia de a se muta cu femeia care ulterior i-a devenit soţie.

Obama nu a stat pe gânduri şi i-a dezvăluit lui Pfeiffer cele trei întrebări esenţiale care îţi pot alunga dubiile în privinţa persoanei potrivite, potrivit Bored Panda.

1. Este o persoană interesantă? „Ţi se pare a fi o persoană interesantă? Vei petrece mai mult timp cu ea decât cu oricine altcineva şi nu e nimic mai important decât să vrei întotdeauna să auzi ce are de spus cu privire la diverse lucruri“, este de părere Barack Obama.

2. Reuşeşte să te facă să râzi? Obama, care în timpul mandatului de preşedinte a fost supranumit „comediantul-şef“ graţie glumelor sale, i-a amintit lui Pfeiffer cât de important este ca doi oameni să împărtăşească simţul umorului.

3. Va fi un părinte bun? „Nu ştiu dacă îţi doreşti copii, dar dacă este aşa, crezi că va fi o mamă bună?“, este citat Barack Obama în cartea lui Pfeiffer. În viziunea fostului preşedinte al Statelor Unite, dacă toate răspunsurile sunt afirmative, atunci eşti un norocos şi ai găsit persoana potrivită. „Viaţa e lungă. Acestea sunt singurele lucruri care contează cu adevărat pe termen lung“, i-ar mai fi spus Obama lui Pfeiffer.

Ce i-a răspuns Pfeiffer? “Howli este extrem de interesantă, are simţul umorului mai dezvoltat decât al meu şi va fi o mamă minunată”.
“Atunci, se pare că ea este aleasa”, a continuat Obama.

Tu, ce spui, ţi-ai găsit perechea? :)

Image credits: Callie Shell

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!