Sari la conținut

Biscuiți din turtă dulce (fără zahăr)

Acești biscuiți din turtă dulce (fără zahăr) sunt numai buni de rontăit, de gătit cot la cot cu cei mici și de atârnat în brad, pe post de decor.
 
     Alex acum câteva zile:

     – Mami, vreau tulta dulce!
     – Hai să facem împreună, vrei?
     – Daaa!!! Io vreau sa… sa… să fac aluatul!
 
Și uite cu asta ne-am ocupat noi o seară intreagă de decembrie. Copiii de toate vârstele adoră să trăbăluiască în bucătărie iar plastelină mai bună ca aluatul nu există. Prin urmare, am pus niște colinde și ne-am distrat de minune, dar am făcut și treabă.

Am plecat de la o reţetă mai veche de a mea, aceea de biscuiți împletiți din turtă dulce.  De data aceasta însă am optat pentru niște forme mai simple, decupate și stampilate, de biscuiți.
 
Cum bine se vede în pozele de mai jos, după frământat, Alex a fost cel mai încântat de partea cu ştampilatul biscuiților.
 
Am decorat biscuiții cu boabe de merișoare și i- am înțepat, pe o parte dintre ei, cu un bețigaș chinezesc. Asta ca să putem trece un fir de aţă și să împodobim bradul cu ei.
 
Se pot face cu 3-4 zile înainte de Crăciun. Rezisă foarte bine, timp îndelungat (2-3 săptămini) , dacă sunt depozitați în borcane sau cutii metalice sau ceramice, închise etanș.

Dacă vrei și tu să pregătesti această biscuiți din turtă dulce (fără zahăr) găsesti ingredientele și pașii ce trebuie să îi urmezi mai jos.

(...)

Citeşte mai mult pe mamamag.ro

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!