Sari la conținut

Cafeaua de la 10. Ep. 12 – De ce ea poate și eu nu pot?

Când suntem tinere și fără copii, fără nici o îndoială, suntem și mamele perfecte. Știm exact de ce plânge copilul vecinei de la 2, iar dacă nu știm avem sigur o părere precisă despre acest aspect. Avem opinii despre mâncarea bebelușului, orele de somn și momentele oportune când ar trebui să iasă la plimbare. Singura problemă e că nu avem proprii noștri copii. Ar fi fost și ei perfecți.

După ce devenim mame, îți dai seama că de fapt nu știi nimic. Îți pui întrebări începând de la tipul de scutec folosit, până la cremă, ulei de baie, mâncare, cădiță, ore de mâncare și somn, kg luate sau pierdute. Practic, nu e subiect pe lumea asta legat de copil care să nu cadă sub umbra unei întrebări.

Când începi să câștigi experiență, poate mai faci încă un copil, îți dai seama că ai devenit atât de bună încât poți să îți deschizi un blog pe tema creșterii copiilor, poți deveni ușor guru în parenting, și începi să dai sfaturi oricând și oriunde, dar mai ales mamelor la început de drum. Carne proaspătă și vie!

(...)

Citeşte mai mult pe mamipetocuri.ro

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!