Sari la conținut

Ce-și doresc femeile după ce devin mame, de la bărbații lor

Ca să fie fericite.
Aș îndrăzni să enumăr anumite mărci de genți și de pantofi (căci mă pricep la visat destul de bine și nici nu cred că e vreuna dintre noi nebună să se simtă ofensată când primește o pereche de Hardot), dar nu despre asta e vorba în fericire.

Nu e despre flori, bijuterii sau bombonae. Nu e despre nimic ce poți cumpăra o dată, de două ori de la un magazin. E despre o stare de flux, o senzație care rămâne acolo și nu dispare. Cele mai prețioase flori, cele mai elegante bijuterii și cele mai scumpe bomboane nu pot umple golul pe care un bărbat îl poate lăsa în sufletul unei femei.

Fiindcă, după ce devin mame, ele încep să prețuiască alte lucruri înainte de orice.

Așa că își doresc ore de liniște, nu multe, fiindcă ele însele sunt proiectate în asemenea fel, de nu își pot abandona copiii. De aici neînțelegerea după ce aveți copii. El poate sta și 5 ore la bere cu băieții, fără să dea acasă niciun sms, pe când ea sună la fiecare 30 de minute: E bine, a mâncat, a râgâit, acum doarme?

Chiar azi vorbeam cu o prietenă, de câte ori ni s-a întâmplat să pornim în trombă spre casă, fiindcă cel mic “plângea” și, până să ajungă taxiul la comandă, pruncul să fi adormit deja.

Femeile nu își doresc multe ca să fie fericite.

De fapt, își doresc mult mai puține decât ați crede, după ce fac copii.

Își doresc atenție din partea bărbatului: nu te ridica tu după sare, iubito, că pot să mi-o iau și singur din dulap.

(...)

Citeşte mai mult pe siblondelegandesc.ro

Sursa foto: Free pik

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!