Sari la conținut

Cele mai amuzante scrisori adresate lui Moș Crăciun:” dacă aduci jucării care funcţionează cu baterii, adu-mi şi bateriile”

Copiii sunt cei mai sinceri oameni de pe pământ. Ei nu înţeleg de ce, când şi cum trebuie să te cenzurezi, atunci când vorbeşti cu cei din jur. Şi le vine cu atât mai greu să înveţe astfel de lucruri, cu cât tot noi suntem cei care îi învăţăm să nu mintă.

Aşa se face că, uneori, din prea multă sinceritate, copiii spun lucruri mai mult decât amuzante. Iar dacă vine vorba de scrisorile de Crăciun, Dumnezeule, ce poate ieşi! Iată lista cu cele mai amuzante scrisori de Crăciun scrise de micuţii mult prea sinceri:

1. Dragă Moș Crăciun, te rog să îi trimiți un mesaj tatălui meu. El are toată lista cu daruruile pe care mi le doresc. Pupici. Te iubesc. Semnat Tennessee.

2. Dragă Moşule, dacă aduci jucării care funcţionează cu baterii, adu-mi şi bateriile, te rog!

3. Sper să îmi aduci multe jucării şi un Crăciun fericit

4. Dragă Moșule, ai face bine să îmi aduci poneiul anul acesta sau, altfel, vei suporta consecințele

5. Dragă Moșule, de Crăciun îmi doresc un walkie talkie. Aș mai vrea și o mașină de poliție, arme și toate lucrurile pe care le folosesc polițiștii. Mai vreau și o mașină reală de poliție. Ah, și îmi doresc jucării de pluș, dar și șosete. Sora mea visează la aceleași lucruri ca și mine. PS: Puțin sirop de tuse ar fi util.

6. Dragă Moș Crăciun, sunt Sophie, dacă știi unde îmi sunt pantalonii negri, te rog să îmi scrii înapoi și să îmi spui. Cu dragoste, Sophie.

7. Dragă Moșule, ce îți mai fac renii? Dacă nu poți să îmi aduci ce îți voi cere, te rog să nu te alarmezi și să nu te simți vinovat. Îmi poți da doar niște bănuți și niște bomboane.

8. Moşule, ştii ce vreau? Să intri în casele tuturor, să le iei toate armele şi să le duci la Polul Nord, pentru ca nimeni să nu mai ucidă pe nimeni!

9. Dragă Moșule, cum mai ești, ce îți mai fac renii? Gata, destul cu vorbitul din complezență, să trecem la subiect. Anul acesta îmi doresc un set mare de lego, niște jeleuri, o șapcă, o armă de asalt AK-47 și un joc Nintendo.

10. Dragă Moşule, să ştii că îmi doresc un căţel. Dar eu ştiu că tu nu exişti şi că eşti un grăsan.  

11. Moșule, mă poți lăsa să te văd, te rog? Stiu că ți-am scris în toți acești ani, dar ce îmi doresc cel mai mult de Crăciun este să te întâlnesc

Sursa foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!