Sari la conținut

Copilul nu vine să salveze relația, vine să o pună la încercare

Știu oameni care au hotărât să aducă pe lume un copil fix când relația lor scârția mai rău, în speranța că o vor salva. Nu au reușit. Iar când totul s-a destrămat, dincolo de împărțit mașină și casă, au început să tragă care încotro și de un pui de om nevinovat.
 
Viață reală n-are treabă cu filmele pline de mame Zen, care își întâmpina seară bărbații euforice și cu chef de toate cele. Numai ce vezi săruturi pasionale, o cină liniștită urmată de sex în slow motion și somn de voie până dimineață. Timp în care, nu știu, zânele au grijă de bebeluș sau așa e copilul, doarme și râde, nu mănâncă, nu plânge. Și-apoi zici că faci și tu că în filme, numai că te lovește realitatea direct în moalele capului.
 
Am filmat la un moment dat un material pe temă asta cu psihologul Constantin Cornea, pentru rubrică mea de la Antenă 1. Și a explicat omul  foarte clar cum sarcina nu face decât să dezvolte vulnerabilitățile cuplului. Foarte rar o sarcină vine să unească un cuplu. Pentru că lovește în viață socială, sexuală, sentimentală, lovește în bugetul familiei, în cariera celor doi. Și aceste lucruri ar trebui pregătite.

(...)

Citeşte mai mult pe ruxandraluca.ro

Sursa foto: Free pik

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!