Sari la conținut

Cum a fost cu Sofia la Hotel Iaki din Mamaia

Nu știu dacă am mai menționat, dar noi nu suntem cei mai mari fani ai litoralului românesc. Asta pentru că ni se pare că serviciile sunt proaste, că e destul de greu să găsești mâncare bună, iar plajele sunt cam aglomerate. Plus că avem senzația că prețurile sunt prea mari.
 
Anul acesta însă, am spus să mai dăm o șansa unei vacanțe la noi la mare, mai ales că plănuim o vacanță mai lungă la începutul iernii (și mai costisitoare haha ) și drept urmare cel mai probabil vom pleca mai puțin până atunci, sau în locuri mai apropiate.
 
Prima noastră oprire anul acesta a fost Hotel Iaki la care mă gândisem de mult, dar, că să fiu sinceră, nu verificasem niciodată prețurile să văd dacă efectiv pot ajunge. Așa că ne-am împachetat și am plecat în scurta vacanță de 1 iunie toți trei.
 
Nu a durat prea mult să ajungem (am avut noroc că nu a fost aglomerat pe autostradă) și am găsit ușor hotelul cu ajutorul Waze-ului (deși sunt și semne pe bulevardul Mamaia și nu aveți cum să îl ratați.
 
Odată ce am intrat în hotel, cu o Sofie nerăbdătoare gata de plajă și de apă, am fost plăcut surprinși să vedem că toți copiii care se cazau primeau câte un cadou din partea hotelului: în mic delfin de plus și o acadea. Sofia a fost încântată și, sincer, și noi la fel, să vedem că cei mici sunt băgați în seamă și li se da ceva de făcut cât a trebuit să așteptăm formalitățile de check în.

Ne-am vazat în maximum 5 minute și am aflat că am primit o cameră la etajul 1. Reacția lui Tudor a fost de dezamăgire “Ah, sigur nu o să vedem marea”. Dar după ce am ajuns în cameră am văzut că se înșela amarnic.
 
Dar să începem de la început . Am intrat într-o cameră frumoasă, mare, decorată în tonuri calde, de crem și maro, cu mochetă curată și baie mare cu cadă. Am avut și un living separat, cu o canapea și două fotolii, iar canapeaua se putea extinde – acolo a dormit Sofia în cele două nopți cât am stat la Iaki.

(...)

Citește mai mult pe crestemsicalatorim.com

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!