Sari la conținut

Cum ne facem bagajul pentru distanțe mari și perioade lungi de timp ?

Mă uit descurajată pe canapea. Am scos jumătate de dulap – haine care mi se pare că nu se potrivesc de nicio culoare între ele. Am făcut o listă uriașă de chestii de luat și alta de lucruri de împachetat, dar habar nu am de unde să o apuc. Recunosc, nu sunt un as în făcutul bagajelor. Nu pot să fac decât bagaje mari, cu care mă întorc pe jumătate nefolosite. De regulă îmi permit luxul ăsta. Vorba aia, le cară mașina. Ei bine, acum am de făcut bagaje pentru o lună de zile pe distanță mare. Să iau haine de cald, dar să am și în caz de frig, haine pentru copil pentru toate ocaziile, ce ne trebuie pe avion, ce am putea avea nevoie acolo, nu care cumva să rămânem în pană de ceva necesar. Pfff, o grămadă de chestii de împăcat.

Cum ne facem bagajul în mod eficient, în așa fel încât să fim siguri că ne acoperă toate nevoile și în același timp nu riscăm să plătim în plus pentru depășirea greutății admise?

Am apelat la Diana Mihăilă, professional organizer autorizat și am rugat-o să ne spună cum ne pregătim bagajul pentru distanțe mari și perioade lungi de timp

    De unde pornim când avem de făcut bagajul pentru distanțe mari și perioade lungi de timp? Care e primul pas?

Primul lucru pe care îl facem este să verificăm prognoza

Acum estimările merg și până la 30 de zile, așa că ne putem face o idee generală despre temperaturile următoarelor săptămâni. În baza acestor repere începem selecția preliminară a lucrurile pe care vrem să le luăm în vacanță. Dacă ești persoana responsabilă de bagajele tuturor membrilor familiei, atunci îți recomand să faci liste pentru fiecare în parte și să bifezi rând pe rând aspectele rezolvate.

(...)

Citeşte mai mult pe pisicapesarma.ro

Sursa foto: Free pik

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!