Sari la conținut

Cum să te arzi la soare în 10 pași simpli, ghidul idiotului bronzat

Culorile închise subțiază, deci se știe că orice om bronzat arată mai bine decât unul alb și gras. Așa că, mergi ca un costel vara la mare și speri să te întorci bradpitt. Sau pleci ca o tănțică și vrei să te întorci fotomodel. Nu orice Brad Pitt, ci unul bine bronzat:

1.    În prima zi, să fii primul pe plajă, de dimineață de la 8. E oricum singura zi în care ai șanse reale și motivația necesară pentru a reuși această performanță. După, fie de la mahmureală, fie de la dormitul în picioare, nu o să-ți mai pese nici cât zice ceasul că e.

►Citeşte şi Ochelarii de soare pentru copii, o necesitate sau un moft?

2.    Ulei de măsline! Muuuult ulei de măsline. De la alimentară, neapărat fără SPF. Industria cosmetică n-o să se îmbogățească de la tine. Tu ai pigment bun și nu înțelegi de ce te-ai expune la soare ca, în același timp, să te ferești de el.

3.    Râzi de cei care fac asta. Zgomotos.

(…)

Citeşte mai mult pe siblondelegandesc.

Articole relationate
Gogoși de casă cu iaurt

Gogoși de casă cu iaurt

A venit ieri Albert de la școală cu o poftă maximă de gogoși, după ce văzuse la nu știu cine pe stradă. Am căutat atunci o rețeta simplă, ca alternativă mai...

Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat

  Desenele animate și educația

  Plouă afară. E frig și cred că e un moment potrivit pentru acest subiect, despre care vreau să scriu de ceva vreme – despre educația copiilor și desenele animate. Un lucru e sigur, copiii...

  Abonează-te la newsletter
  Life.ro

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!

  Evenimente Bucureşti