Sari la conținut

De ce iubesc să îţi fiu mamă

Iartă-mă pentru toate clipele în care am spus că nu mai pot! Iartă-mi momentele în care m-am închis în baie, pentru că am vrut să stau puţin fără tine! Iartă-mă pentru că uneori mi-am dorit să fug de lângă tine, să mai stau la un ceai, cu prietenele mele! Iartă-mă…

Te iubesc cum nu am crezut că pot iubi vreodată!

Îţi iubesc zâmbetul. Iubesc să te văd dimineaţa cum deschizi ochişorii şi zâmbeşti în colţul gurii. Nu sunt dintre acele persoane care iubesc să se trezească devreme dar, Doamne, cât de frumoase sunt dimineţile, de când ai apărut în viaţa mea!

Iubesc îmbrăţişările tale. Iubesc felul în care mă strângi în braţe, înainte de a intra în clasă. Deşi am mare nevoie de cele câteva ore în care tu stai la grădiniţă, îţi spun cu mâna pe inimă că modul în care mă strângi în braţe, la uşa clasei, îmi înmoaie inima. Ca să nu mai spun de îmbrăţişările primite la întoarcere. Îmi reaminteşti cât de frumos este să fii mamă cu fiecare bătaie a inimii pe care o simt, atunci când îţi pui braţele în jurul meu şi mă strângi cu toată puterea ta.

►Citeşte şi Tu nu îţi vei aminti niciodată, dar eu o voi face…

Iubesc când îmi spui că sunt frumoasă. Îmi stai în poale, te uiţi la mine cu privirea senină şi îţi pui mânuţa pe obrazul meu şi rosteşti: mami, eşti cea mai frumoasă din lume! Doamne, mă furnică şira spinării ori de câte ori mă gândesc la asta!
Iubesc să stai în braţele mele, seară de seară, să citim împreună. Iubesc să îţi simt mirosul atât de curat, atât de pur. Iubesc să îţi şterg transpiraţia de pe ceafă, de sub perişorul umed.

Iubesc când mă strigi în momentele tale de deznădejde, când mă strângi în braţe cu putere, după ce te-ai trezit speriat că ai avut un coşmar. Îţi pui mâinile în jurul meu, te lipeşti de mine, iar eu îţi şterg lacrimile atât de reci….

Îţi iubesc mânuţele atât de mici, care iubesc să se prindă de mine, care caută sprijin în mine ori de câte ori se clatină în lumea aceasta încă prea mare pentru tine.

Ştii cât de mult te iubesc, dragul meu? Până la Doamne-Doamne şi înapoi, de un infinit de ori! Exact aşa cum tu îmi ceri în fiecare seară să ţi-o spun, după ce te sărut pe frunte de noapte bună!
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!