Sari la conținut

E atât de mișto să fii mamă de fată!

Mama, crezi că fata și băiatul ăla se iubesc? Dar oare eu cum o să îmi dau seama când iubesc pe cineva? O să fii lângă mine mama, să mă asculți și să mă ajuți, să știu că m-am îndrăgostit? Înghit în sec și îmi amintesc când i-am prins mânuța, care abia îmi acoperea prima falangă a degetului. Acum vorbim despre băieți și îndrăgosteli și sensul vieții. E atât de profundă copila asta a mea, îmi ridică la fileu chestii care mă lasă mască. Cu fiecare discuție, îmi dau seama cât e de mișto să fii mamă de fată și câte chestii putem face împreună.

Când ești mamă de fată câștigi o prietenă pe viață

Oricât s-ar zice că nu e bine să fii prietenul copilului tău, eu cred în părintele prieten. Când am născut-o, mi-am făcut o prietenă pe viață. Vorbim aproape orice, mă înțelege,  mă simte, încearcă să mă ajute. La nivelul ei, cât poate ea. Și de multe ori poate mai bine ca femei mature, cu pretenții.

Când ești mamă de fată,  ai companie la shopping și distracții “de fete”

Admit că nu toate fetele sunt pasionate de haine, ținute, clămițe, fundițe, rozalinde. A mea e, mult mai mult decât mine. Îți asortează cu ochii închiși o bluză cu fustă, cardigan, pantofi, bentiță și zorzoane. Dacă s-ar face un Bravo, ai stil! în variantă pentru copii și oameni inteligenți :-), cred c-ar fi pe podium. Nu mai spun că e și amatoare oricând de o ședință ad-hoc de spa în casă sau de făcut unghii. Eu nu-s codașă la cochetărie, dar parcă nici campioană nu mă simt. De când cu Ana, admit că recuperez puternic.

(...)

Citeşte mai mult pe pisicapesarma.ro

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!