Sari la conținut

Evenimente pentru mamele care lucreaza de acasa

De Work At Home Moms Romania veti tot auzi. Este o comunitate foarte dinamica care vine in sprijinul mamelor ce doresc sa lucreze de acasa, part time, project based, dar si a celor antreprenoare sau care doresc sa isi dezvolte propria afacere. 
 
Iti prezentam cele doua proiecte pe care le au in luna martie, in Bucuresti.
 
 
1. Consiliere vocationala si profesionala
 
Work At Home Moms Romania a lansat pentru mame programul de mentorat antreprenorial (M.A.M.) creat pentru a sprijini mamele antreprenoare sa isi creasca rotunjor afacerea sau chiar sa demareze un proiect de acasa sub indrumarea specialistilor invitati.
 
Pasul 1: Consiliere vocationala si profesionala - invitat Livia Caciuloiu, psiholog si life & career coach, initiator psihomedeor.ro
 
Fie ca doresti sa lucrezi de acasa sau nu, pentru a demara orice fel de colaborare atitudinea pe care o ai fata de tine si fata de viitorul tau colaborator are o mare pondere in realizarea unui proiect profesional.
 
Tu stii ca poti lucra de acasa: esti organizata, ai timpul necesar, ai abilitatile necesare si o idee conturata legata de ceea ce ti-ai dori sa faci, insa cum poti sa convingi un investitor sau iti ofere banii sautimpul sau? Si cum ai putea sa il convingi de determinarea ta la o prima intalnire?
 
In cele 2 ore impreuna, iti propun sa:
-        Clarificam blocajele care ar putea aparea in comunicarea cu un colaborator;
-        Gasim solutiile care ti se potrivesc pentru a fluidiza comunicarea;
-        Iti descoperi atuurile si inveti sa le folosesti in negocierea unei relatii profesionale.
 
Te asteptam cu drag duminica, 23 martie intre 11’00- 13’00 la TinArt
pentru a ne descoperi si dezvolta impreuna!
 
Inscrieri pe contact@wahm.ro
Donatie sugerata 45 ron.
 
 
2. Zece pași către o alimentație tradițională, sănătoasă și individuală
 
Mamele care lucrează acasă au nevoie de sfaturi practice și eficiente despre cum să asigure o alimentație curată și sănătoasă, “jonglând” în același timp cu celelalte responsabilități zilnice.
 
Procurarea, planificarea și prepararea alimentelor, cât și multe alte aspecte legate de individualitatea metabolică a fiecăreia sunt factori esențiali.
 
Soluția reală pentru tine – singura soluție care va produce schimbările pe care le dorești – trebuie să se potrivească nu numai cu stilul tău de viață existent, dar și cu cerințele tale genetice, metabolice și nutriționale unice.
 
Invitata la seminarul despre nutriție și individualitate metabolică este Raluca Schachter. Raluca Schachter este un pasionat și dedicat Nutriționist Clinic, specializat în Metabolic Typing® și Weston A. Price Chapter Leader pentru România. Crede cu tărie în alimentația tradițională, nealterată, înțelepciune ancestrală și stilul de viață sustenabil.
 
Cursul va avea loc in data de 29 martie 2014, ora 10.00 -12.00 AM, la sediul TinArt.
Preț: 40 ron
Nr. minim de participanți: 10, nr. maxim 15
Înscrierile se fac pe contact@wahm.ro
 
 

 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter
  Life.ro

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!

  Evenimente Bucureşti