Sari la conținut

Garderoba capsulă. Ce e ea și cum vreau să creez una de vacanță

Magazine pline de haine care de care mai colorate, trenduri schimbătoare mai ceva ca vremea, carduri de pe care zboară fondurile la un enter distanță și veșnicul “nu am cu se să mă îmbrac”. Sună cunoscut? Subiectul stil vestimentar dă de cap celor mai multe femei. Nu prea știm cum să îl definim, cum să ne cumpărăm haine conform stilului respectiv, cum să cheltuim mai eficient bugetul alocat vestimentației și să avem mereu piesa potrivită în dulap. Am  mers săptămâna trecută la evenimentul Mama Time Out, organizat de Florina Badea și am aflat de la Mariana Romanică, consilier de imagine, despre garderoba capsulă. Recunosc că nu îmi era străin conceptul, doar că nu mă convinsese până acum. Nu pot să spun că acum sunt pe deplin convinsă, dar mi se pare un punct de plecare pentru puțină ordine în dulap. Și un posibil răspuns la întrebarea “Eu cu ce mă îmbrac?”

Primul lucru pe care l-am reținut, dincolo de orice discuție legată de stil sau garderoba capsulă a fost că primul pas spre a arăta bine la exterior este să te simți bine în interior

Dacă tu nu ești bine cu cine ești, dacă nu porți ținutele în mod natural, dacă nu simți că te definesc, pot să fie cele mai scumpe sau sofisticate, efectul nu va fi cel așteptat. Destul de logic, dar cât de mult ținem seama cu adevărat de asta? Câte haine nu ne luăm doar pentru că sunt la modă sau ne-au plăcut la o colegă și apoi le lăsăm să zacă în șifonier.

Așadar, pasul numărul 1 este să știi cine ești și să te îmbraci în consecință.

(...)

Citeşte mai mult pe pisicapesarma.ro

Sursa foto: Free pik

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!