Sari la conținut

În vizită la prietena mea cu bebeluș

Am văzut multe articole despre ce să faci și ce să nu faci atunci când mergi la un bebeluș în vizită, dar toate referindu-se la cum să protejăm bebelușul. Ei bine, eu cred că pentru a proteja bebelușul am face bine să protejăm și mama: Știm deja cu toții că atunci când mama nu e bine, nu prea e bine pentru nimeni.

Așadar, în ultima perioadă au început din nou să apară bebeluși în viața mea. Dragii de ei :)

Înainte să merg în vizită la prietena mea, chiar mi-am propus să mă gândesc un pic la ce mi-a plăcut și ce m-a deranjat pe mine după ce născusem. Și, deloc în ultimul rând, la ce m-a ajutat sau la ce m-ar fi ajutat.

►Citeşte şi Ce sa interzici la vizitarea unui bebelus

Prietena mea, ca și mine, nu are nici bonă, nici bunici, nici alte ajutoare prin jurul ei. O știam și pe ea destul de speriată, cam cum eram și eu. Așa că, tocmai pentru că m-am gândit că o voi posta și aici, pe blog, mi-am făcut o listă. Inițial în gând:

  • Du-i ceva de mâncare. Ceva gustos și sănătos. Gătit și, dacă se poate, mai mult de o porție. De preferat în recipiente pe care să le poată arunca după aceea, să nu le mai poarte grija și ălora. Un borcan mare cu mâncare bună, gătită în casă,  pare ideal

(...)

Citeşte mai mult pe fricidemamici.ro

Foto: Free pik

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!