Sari la conținut

Legea Vaccinării Obligatorii poate crea situații monstruoase

Până acum, mi-am vaccinat copilul. Am mare încredere în pediatrul nostru, dar am discutat în detaliu despre fiecare vaccin în parte.

Au fost două vaccinuri pe care am ALES să nu le facem. A fost decizia noastră. Sunt vaccinuri cu multe posibile efecte adverse, pe care am decis că nu vrem să ni le asumăm!

În România, nu se pot face teste genetice care să-ți spună dacă micuțul tău prezintă riscuri la un anumit vaccin. Am cunoștințe, pro-vaccinare, care au făcut aceste teste în străinătate și abia apoi și-au vaccinat copiii. Cei mai mulți nu au, însă, acces la aceste teste.

Noua lege a vaccinării face vaccinarea obligatorie și elimină dreptul părintelui, de a spune NU, chiar dacă este o opoziție documentată.

Momentan este doar un proiect, dar a fost deja aprobat de Senat și Camera Deputaților este ultima care trebuie să-și spună cuvântul. Dacă va rămâne în forma actuală, legea va putea crea situații aberante!

Citeşte şi Scrisoare către părinţii cărora le este teamă să îşi vaccineze copilul

CE PROPUNE LEGEA ROMÂNEASCĂ

Ar trebui să pornim de la premisa că guvernanții sunt responsabili, că vor propune măsuri în interesul societății și nu a vreunei companii farma, că vor avea discernământ, că vor organiza dezbateri publice, că vor stabili schemele de vaccinare pe baza unor documentări temeinice și nu în interesul unor companii farma.

Dar putem accepta această premisă?

Să zicem, totuși, că DA. Atunci, iată ce propune noua lege a vaccinării:

(...)

Citeşte mai mult pe taticool.eu

Sursa foto
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!