Sari la conținut

Teatru muzical cu trupa PAM PAM, jocuri si concursuri interactive, workshop-uri pentru copii

Dragi părinți, vă invităm împreună cu copiii, Duminică, 6 Mai, orele 10:30-13:00 la Scoala Gimnaziala de Arte numarul 5 – Sala George Enescu, str. Gheorghe Petrascu nr. 49, să vă distrați și să vă relaxați într-un cadru prietenos și plăcut în cadrul evenimentului special dedicat copiilor– KIDS PLAY& FUN.

Programul evenimentului este interesant și interactiv pentru copii:
Între orele 10:30-11:30 distractia va fi maxima, am amenjat un spatiu deosebit destinat copiilor, ei se întâlnesc cu personaje din povesti, se joaca – sotronul, cel mai inalt turn, x si o cu printese si printi, twister si participa la concursuri minunate – golful florilor,  jaloane colorate
În intervalul 11:30-12:30 vă invităm să vizionam spectacolul “Petrecere cu peripetii, să aplaudăm și să cântăm alături de Trupa PAM PAM.
Petrecerea este una inedita: o calatorie cu balonul cu aer cald in Rusia, la prietenul Ivan! Vom face cunostinta cu copii din intreaga lume, vom canta si vom dansa, vom invata despre prietenie si respect.

Spectactorii vor participa alaturi de actori la cele mai interesante petreceri de pe glob, insotiti de muzica si dansuri specifice din India, China si continentul African.


In intervalul 12:30-13:00 copiii vor face fotografii cu actorii și vor primi autografe, zâmbete și voie bună din partea personajelor indragite PIA, KITIO și VIO.
Am creat un spatiu dedicat workshop-urilor pentru copii: coronite de printi si printese,  surprize pregatite de Zana Maseluta.
 

Va asteapta cele mai frumoase premii la Tombola
Surpriza evenimentului: fiecare copil primeste un cadou din partea organizatorului.
Eveniment cu o durată de 2 ore și jumătate, recomandat copiilor cu vârste între 2-10 ani.
Pret bilete: 25 RON si 35 RON / persoană  (adult sau copil)

Mulțumim partenerilor evenimentului pentru suținere!

Partenerul evenimentului: ELGYDIUM

Parteneri: Clinicile Doctor Leahu, Pons.ro, Asevi, Christian Tour, Hub 4 Kids, Learn With Music, Gymboland, Salina by ABC, Acvatic bebe, Solaris.Grand Cinema&More


LINK ACHIZITIONARE BILETE:
https://www.iabilet.ro/bilete-kids-play-fun-33775/

Biletele se găsesc pe www.iabilet.ro și în rețeaua iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay și pe aplicațiile de IOS și Android iaBilet.
Online pe www.iabilet.ro, puteti plăti cu Cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.

Linkuri utile :
https://web.facebook.com/TrupaPamPam


https://www.youtube.com/channel/UCaxKp8GIJXunp9SKoaHHzLQ/videos



 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!