Sari la conținut

Un mare NU pentru majorarea alocației pentru copii. Motivul ministresei e… halucinant

Camera Deputaților a respins, marți, 19 septembrie 2017, propunerea legislativă privind majorarea la 200 lei a alocației pentru copii. Acesta este titlul unei știri pe care o tot disec de câteva zile-ncoace. S-a mai încercat mărirea alocației. Și s-a mărit. Dela 42, la 84 de lei. De data aceasta, explicația Ministrului Muncii m-a lăsat… mută… șocată… scârbită!

S-a respins proiectul, pentru că noi avem altceva în programul de guvernare, și o să vedeți ce pregătim. Vedeți programul de guvernare”, a răspuns ”distinsa dUamnă” Lia Olguța Vasilescu, ”ministresa” Muncii

Am impresia că trăiesc într-un coșmar ce nu se mai termină. Am impresia că guvernanții ăștia, indiferent de culoarea lor politică, nu gândesc mai departe de azi.

Azi, ziua în care în conturile lor trebuie să intre cât mai mulți bani. La naiba cu restul populației! La ce bun să să gândească la viitor, când ei trăiesc acum. După ei, potopul. Ei să își umfle ei conturile! Ei și neamul lor. Prostimea să rămână prosstime. Iar pentru asta trebuie date niște legi prin care ei să se asigure că vor îndobitoci populația!

(…)

Citeşte mai mult pe blogulmamei.ro

Sursa foto: Free pik
 

Articole relationate
Top 10 frici ale mamelor

Top 10 frici ale mamelor

Noi, femeile, după ce devenim mame, activăm rapid și pachetul de frici, pe lângă toate lucrurile bune pe care le trăim. E normal, e vorba de instinctul de apărare a...

Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter
  Life.ro

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!

  Evenimente Bucureşti