Sari la conținut

Valiza copiilor pentru vacanța la mare

Stau la mine pe terasă, în fotoliul care se mișcă lent și mă încurajează să sorb la fel din paharul de vin cu gheață și lămâie. De acum se poate întâmpla orice, pentru că eu am terminat de împachetat pentru vacanță. E prima oară în ultimii ani când reușim să avem gata valiza copiilor pentru vacanța la mare, cu 2 nopți înainte de plecare. Așa performanță merită sărbătorită! Hai bărbate, toarnă aici, că mă simt de parcă am primit o promovare.

Între noi fie vorba, mai am de strâns pentru mine și bărbat lucruri, dar astea sunt mărunțișuri față de toate cele pe care le-am împachetat pentru copii. Și poate nu împachetatul ar fi fost marea problemă, dar cele 2 zâne au vrut și să se probeze cu hainele noi de vară. Amândouă au crescut ca din apă de la început de an, așa că au avut nevoie de haine noi. Multe. Înțelegeți ce zic? Viață de mamă!

Cum și când am început să facem valiza

Cu o săptămână în urmă, au început listele. Nu plecăm decât pentru o săptămână, dar tot plecare se numește. Ca să mă asigur că la kilometrul 20 de pe autostradă pot să visez liniștită pe locul copilotului, ascunsă bine sub ochelarii de soare și nu aud: ”Mami, ai luat rochia roșie cu bretele?” Sau ”Bubi tu ea!”. Cea din urmă ar putea fi Măriuca, strigând necăjită după jucăria preferată – o bufniță jucăușă. Deci, nu, așa ceva nu are voie să se petreacă.

Ce liste am făcut pentru valiza copiilor

(...)

Citeşte mai mult pe florinabadea.ro

Sursa foto: Free pik

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!