Sari la conținut

Violența domestică poate să ucidă și chiar ucide

M-a iritat mereu termenul asta-  violenta domestica. Eu zic ca e o prostie indiferent ce zice DEX-ul, violenta e salbatica oriunde si oricum ar fi ea. Nu exista violenta mai putin salbatica, violenta mai ok decat alta violenta. Exista violenta si atat. Si ea e groaznic de dureroasa, indiferent despre ce stadiu al ei vorbim.

Astazi o femeie, o doamna, o mama cu care eu am colaborat si despre care am si scris, tocmai pentru ca m-a impresionat cu seriozitatea ei, cu energia, bunatatea si caldura pe care le oferea, a fost ucisa cu sange rece de tatal copiilor ei. A fost injunghiata la etajul gradinitei in care se aflau copiii ei, ai lor. Am fost atât de șocată și de contrariată încât n-am putut, pe moment, să spun decât că nu pot să cred așa ceva.

M-am intalnit de mai multe ori cu ea, cu Nicoleta Botan. E drept că mi s-a părut mereu că avea o ușoară reținere și o tristețe în privire, însă așa cum spuneam, bunătatea și căldura ei acopereau prea bine traumele prin care trecea de fapt. Am stat de vorbă cu ea și chiar mi-am spus, wow, ce femeie norocoasă, are doi copii frumoși (în mintea mea era o familie frumoasă) o afacere ok și face fix ceea ce îi place cu atât de multă dăruire. Nu mi-a trecut prin minte nici măcar o secundă că femeia asta suferea atât de mult.

(...)

Citeşte mai mult pe fricidemamici.ro

Articole relationate
Socată cu miere

Socată cu miere

E primul an în care fac socată cu miere dar cu siguranță nu va fi și ultimul. Este prima dată când bea și copilul meu așa ceva și mai are puțin și face 4 ani.

Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter
  Life.ro

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!

  Evenimente Bucureşti