Sari la conținut

“Chiți și prietenii lui”, povești cu tâlc

„Chiți și prietenii lui” este o carte special dedicată preșcolarilor și entuziasmul cu care este scrisă captează atenția copiilor, dar și a părinților, iar poveștile, pe lângă faptul că le dezvoltă imaginația, îi antrenează pe cei mici în diverse activăți de dezvoltare psihică.

Istorioarele aduc un nou tip de abordare a poveștilor clasice pentru copii. Întâmplările prin care trec cei patru prieteni îl pregătesc pe micul cititor cu privire la problemele din viața de zi cu zi și modul civilizat și rațional de rezolvare a acestora, și în plus, le oferă și informații de ordin general, privind stelele, plantele, circuitul apei în natură, care pot fi pe placul copiilor mici, interesați de cultură generală.

„Chiți și prietenii lui” nu reprezintă doar o carte de povești, ci și o modalitate prin care copilul poate să fie educat și ajutat să se dezvolte armonios.

Autor: Dana Codori
Editura: Smart Publishing

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat

  Ce fel de părinți suntem?

  Mă ia capul rău de tot când văd/aud ce fel de părinți suntem. Cu toții! Păi ce pretenții să avem noi de la copiii noștri când noi suntem în halul în care suntem. Nu exagerez deloc...

  Abonează-te la newsletter
  Life.ro

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!

  Evenimente Bucureşti