Sari la conținut

Imaginea unei bunici care își ține în brațe nepotul nou-născut, virală pe Facebook

Dacă ai impresia că ceea ce vezi în această foografie este imaginea unei bunici care își ține în brațe nepoțelul, te înșeli. Mai privește o dată! Și încă o dată! Cei doi nu sunt reali, ci reprezintă două sculpturi hiperrealiste pe care publicul larg le poate vedea acum în cadrul expoziției de la Muzeul de Bell Arte din Bilbao.

Ce sunt sculpturile hiperrealiste? Spre deosebire de sculptură clasică, sculptură hiperrealistă încearcă să surprindă până şi cel mai mic detaliu, deşi de cele mai multe ori temele abordate pot fi fantastice sau redate într-o manieră fantastică. Mai mult decât, materialele nu sunt întotdeauna convenţionale, acestea fiind care mai de care mai diferite şi folosite în combinaţii interesante.

În aceste zile, la Muzeul de Bell Arte din Bilbao vizitatorii au acces la o expoziție specială, care prezintă 34 de astfel de lucrări, realizate de 26 de artiști, în perioada 1973 – 2016.

Exponatele sunt impresionante, însă cel mai fotografiat exponat este reprezentarea unei femei în vârstă care ține în braț un nou-născut. “Bunica” pare atât de reală, încât imaginea ei a devenit una dintre cele mai distribuite poze pe Facebook. Sculptura îi aparține artistului de origine australiană Sam Jinks, cunoscut pe plan internațional pentru piesele sale hiperrealiste.

Intră în galeria foto să vezi mai multe fotografii cu sculpturile expuse la Muzeul de Bell Arte din Bilbao!

Foto: museobilbao.com

 

Articole relationate
Adevăruri despre parenting

Adevăruri despre parenting

#adevăruridespreparenting s-a născut într-o sâmbătă după amiază de Decembrie. Mi s-a părut mișto să încerc să vin cu o chestie simpatică și zilnică despre...

Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat

  Desenele animate și educația

  Plouă afară. E frig și cred că e un moment potrivit pentru acest subiect, despre care vreau să scriu de ceva vreme – despre educația copiilor și desenele animate. Un lucru e sigur, copiii...

  Abonează-te la newsletter
  Life.ro

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!

  Evenimente Bucureşti