Sari la conținut

Gabriela Prisacariu, momente teribile după ce a ajuns cu bebelușul la spital: „Îl vedeam cum suferă și nu puteam să fac nimic”

Gabriela Prisacariu Oțil a trecut prin clipe extrem de dificile cu micuțul Luca Tiago, fiind nevoită să meargă cu el de urgență la spital.

Se pare că toate problemele micuțului au început după adminstrarea unui vaccin conform schemei de vaccinare. La scurt timp de la inoculare, temperatura corpului micuțului a crescut peste limita normală, părând a se confrunta și cu o infecție în gât. Stările sale au degenerat, astfel că proaspăta mămica l-a dus de urgență la spital. Din fericire, acum el simte mai bine.

„Nu există ceva mai crunt ca atunci când bebelușul este bolnav. Doamne, pur și simplu m-am simțit neputincioasă, îl vedeam cum suferă și nu puteam să fac nimic. Acum se simte puțin mai bine. A fost o perioadă grea, horror. Acum ne-am dezmeticit puțin(...) Vă mulțumesc pentru toatele mesaje de susținere, inclusiv cele pentru Gălușcă și bebeluș, a povestit Gabriela pe Instagram.

Vedeta este obișnuită să fie critică de mămicile de pe Facebook, dar de această dată se pare că lucrurile au stat un pic diferit, spre liniștea ei: “În sfârșit, a fost o perioadă în care nu am mai primit mesaje de hate, în afară de cele care îmi spuneau că bebelușul trebuia consultat înainte de vaccin. Doamna doctor și-a făcut treaba, l-a consultat înainte de vaccin, doar că acest roșu în gât nu debutase. A fost o coincidență nefericită. Acum bebelușul este mai bine, dar îl ținem sub observație cu această temperatură. Mulțumesc pentru toate mesajele”, a continuat ea.

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!