Sari la conținut

O prezentatoare TV își alăptează bebelușul într-o emisiune, în direct: „Alăptarea este o necesitate”

Ashley James, Dj, prezentatoare TV, model și proaspătă mămică din Anglia a fost invitată la show-ul TV prezentat de Jeremy Vine, alături de bebelușul ei, pentru a discuta despre dificultățile cu care se confruntă mamele, în ceea ce privește legătura dintre maternitate și carieră.

Proaspăta mămică a venit la emisiune alături de bebelușul ei, Alfie, și a prezentat realitatea cu care se confruntă mamele, când vine vorba de hrănirea bebelușului, în public.

Prezentatorul, Jeremy, a rugat-o pe Ashley să-i povestească despre experiența maternității.

„Bebelușul vrea să fie hrănit, nu am planificat acest lucru. Trebuie să-l hrănesc când are nevoie, însă nu vreau ca alăptarea să fie un impediment în cariera mea”, a precizat Ashley.

Jeremy a întrebat-o pe Ashley dacă are nevoie de un moment de intimitate pentru a-și hrăni bebelușul, însă mămica a spus că nu este necesar și că îl poate hrăni chiar în platoul emisiunii.

Ea a adăugat: „Nu am putut să calculez acest moment, mai ales că suntem pe punctul de a intra în direct. Hrănirea bebelușului este o necesitate, nu am cum să calculez asta.”

► Citește și: Alăptarea - reglementată prin lege / Parlamentul a votat un proiect de lege care sancționează interzicerea alăptării unui copil în spaţiul public

Spectatorii care au urmărit emisiunea au scris: “Alăptarea este cel mai natural lucru și nu ar trebui privit ca pe o problemă.”

Un altul a scris: “Este normal să-ți alăptezi bebelușul, când îi este foame. Pur și simplu nu înțeleg cum te poate ofensa acest lucru.”

Ashley a precizat că și-a adus copilul cu ea, pentru că vrea să-și continue cariera. “În timp ce el are nevoie de mine pentru hrană, eu nu vreau să renunț la cariera mea, așa că îl iau cu mine oriunde mă duc și îi îndeplinesc totodată nevoile primare”, a spus ea.

Proaspăta mămică a discutat și despre dificultățile cu care se confruntă mamele, atunci când vine vorba de creșterea copiilor și despre faptul că ele trebuie să renunțe la locul de muncă și să-și ia concediu de maternitate sau să lucreze part-time.

Sursa

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!