Sari la conținut

Adela Popescu, despre cât de important este ca cei mici să-și petreacă vacanțele la țară, la bunici: „Copiii (noștri) trebuie să petreacă cât mai mult timp la țară”

Vezi gGalerie foto

Adela Popescu, mămică de trei copii (Alexandru, Andrei și Adrian), este de părere că cei mici ar trebui să-și petreacă vacanțele la țară, la bunici.

Timpul petrecut cu bunicii este de neînlocuit, indiferent de destinația pe care o alege fiecare familie, pentru a-și petrece vacanțele.

Vacanțele la bunici creează cele mai frumoase amintiri celor mici, iar legătura dintre ei și bunici devine una foarte strânsă.

Adela și-a dus copiii la Șușani, la bunicii materni, pentru a se bucura de peisaje și de timpul petrecut în familie. Mămica a postat câteva fotografii cu cei mici, pe contul ei de Instagram, alături de mesajul:

„Decizie. Cât sunt încă mici, copiii (noștri) trebuie să petreacă cât mai mult timp la țară. Știam asta, desigur, dar nu știu cum, de fiecare dată când vine vacanța, din dorința noastră a adulților de explorare, plecăm peste tot în lume. Și nu zic că e rău. Dar cred că experiența la țară la bunici se trăiește cel mai bine la vârsta asta. Acum are magie. Și în plus, la finalul niciunei vacanșe exotice u au plâns cum plâng când pleacă de la Șușani. Ideea e așa, când vă mai anunț că plecăm la capătul pământului poate îmi amintiți ce v-am zis acum, aici.”

Ce părere ai despre vacanțele copiilor petrecute la bunici? Ți se pare o idee bună?
 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!